ilaydailem NewMom__ aman bacım Allah korusun inşallah güzel geçer hiç bişey aşermezsin 🤣 ben bi tek çilekli link aşerdim bide son zamanlarda toprak yemek istiyorum işte inşallah biticek böyle 😀
NewMom__ ilaydailem Benim ilk gebeliğimde aşırı bir limon yeme isteği olmuştu bunda da karpuz istiyorum şöyle soğuk soğuk 🍉 😂
pandoraninkutusu ilaydailem ciddi misin ne diyerek aldın tadı nasıldı bende bugün almak istiyorum kimseye diyemiyorum dalga geçerler diye 34 haftalgm ilk defa böyle birşey istedm
ilaydailem pandoraninkutusu kil alıcam yemek için diyorsun veriyor 🤣🤣 aldım bildiğin kıtır kıtır yedim çok güzel hala ara ara yiyorum canım çok isterse
pandoraninkutusu ilaydailem aldım gri birşey tadı iğrençti ya aynı şeyi yedigimize emin miyiz plastik tadı geliyor 🥹
Deletedmom_43 ilaydailem Pika hastası isen normal. Gebelikte bir başka oluyor bunun isteği. Ben de toprak, kum, beton yemek istiyorum. Bir ara denedim de hatta. Başlarsan sürekli istiyorsun bence başlamayın. Patatesin topraklarını falan yiyordum. 🤗
1asel-duru ilaydailem iki üç gündür yağmur yagdikca burnuma toprak kokusu geliyor sanki ağzımda tadı var gibi hissediyorum canım toprak yemek istiyordu dün mercimek tanesi kadar iki üç parça yedim bende şaşkınım canım böyle şeyler çekmezdi 😁