pandoraninkutusu O değilde kaç gündür tiktokta yenilebilir kil görüyorum öyle canım çekiyor ki nereden bulabilirim bilmiyorum 🥹
NewMom__ mamadziecka Anneannemde kömür aşerirmiş hep daha ilginç ne duyabilirim diyorum ve yenisi ekleniyor😂 kız şöyle soğuk sulu sulu bir karpuz aşermek varken lastik niye bide öyle bir anlatıyor ki bizim de canımızı çektirecek hepimiz lastik kemircez sonra 😂😂
mamadziecka NewMom__ ama gerçekten o şeyler asermek çok kötü duygu. Normal bir yiyecek olsa bulup yerizde. Lastik kömür nedir arkadaş 😅😅😅 nolucak yalnız kalmamış olurum 😂😂
NewMom__ ilaydailem kız şimdi siz anlatınca aklıma geldi geçen canım köyde böyle tezek kokar yaa ha o tezek kokusunu aşerdi 😂 tabi yemek olarak değil o kokuyu duymak istedim sadece yanlış anlaşılmasın tezek yemiyorum 😂😂😂😂
pandoraninkutusu ilaydailem ciddi misin ne diyerek aldın tadı nasıldı bende bugün almak istiyorum kimseye diyemiyorum dalga geçerler diye 34 haftalgm ilk defa böyle birşey istedm
NewMom__ mamadziecka bizim ruhumuz fakir millet ejder meyvesi falan aşerir altın dişlemeyi falan aşerir bizim aşermelere bak toprak lastik tezek 😂😂😂😂
NewMom__ mamadziecka hahaha kız ne biliyim böyle köylerin bir tezekli doğal havası kokusu var ya onu koklamayı istedi canım 😂😂
Narinsuu ilaydailem beennn😅 o kadar çok istyr ki canm duvarı yalayasim geliyr kül kireç toprak offf. Hergün iki türk kahvesi içip telveyi parmaklyrm az kesiyr
NewMom__ mamadziecka hahahaha amin amin siz kaç haftalıksınız kızz ben daha yolun başındayım inşallah koklamayı aşermekle kalırım yemek istersem sıkıntı büyük 😂😂
NewMom__ mamadziecka 6 haftalık 😂😂😂 vah vahh desene yolun sonu bana iyi görünmüyor 6. Haftada tezek aşeren 36. Haftada ne aşerir düşünmek istemiyorum 😂😂
NewMom__ ilaydailem hahahahahah benim daha 6 haftalık şimdiden tezek kokusu aşermiştim umarım koklama aşermesi yeme isteğine dönüşmez hayır sen gene dişini sıkarsın benim sıkacak diş de kalmaz😂😂
symag ilaydailem demir eksikliği varsa öyle oluyor. İlacımi kullanıyorum o istek geçti. Ama kullanmazsam bendede oluyor