hulyaca Doktora göre 7. Haftadayım ben sata göre 9 diye sanıyordum. Geçen hafta gittim 6 haftalıktı. Korunurken sürpriz gebelik oldu. 31 aylık, 5 aylık 2 kızım daha var. Bakalım bu sefer nasıl bi süreç içinde olacağım bilmiyorum. 🥲
Meringo hulyaca Allah bağışlasın kısmetiyle gelir bu da rahat geçer umarım. Benim ilk gebeliğim sudan çıkmış balık gibiyim biraz 😆
hulyaca Meringo kocaman bir amin 🙏🏻🙈evde iki çocuk daha olunca kolay geçer inşallah süreç. İlk hamilelik özel oluyor gerçekten. Sonrasında diğer hamilelikler de insan alışıyor bence her şeyi bildiği için galiba. Heyecan tabiki oluyor ama ilkin özeli farklı 🥰
Birkoalaannesi Ezelimm çok şükür o yok ✨ bolca su tüketmeni öneririm Ben kendime kocaman bir bardak ayarladım neredeyse 2-3 saate bir bardak içiyorum
Elifkybs12 7+2olduk bizde bende de sürekli tuvalete gitme var biz daha ne kalp atışı ne kese gördük haftaya inşallah😍
SedaNurOkurer Elifkybs12 7+3 üm 6 da keseyi gördüm 1 hafta sonra da kalp atışı için gidicem aynıyız hemen hemen
yenianneaday Meringo 6+2 haftalığım sürekli uyku hali var duş almak için bile kalkamıyorum. Psikolojikken mi oldu diye düşünüyorum artık yoksa bir anda bu kadar etkilemesi normal mi bilemedim
Melikeckr yenianneaday bnde 8 e giriyorum yataktan cıkacak halim yok evde yatmaktan bunaldım gezmeye gtcek halimde yok
Meringo yenianneaday bir anda hormonlar fırlıyor normal tabiki psikolojik değil 😄gün gün belirtiler de ruh hali de farklılaşabiliyor
2kuzu1anne Meringo suna sizinle aynı kaderi yaşamak😔 bende bir umut kalp atışı için gittim ama yok kese var yolk var ama bebek yok Salı günü için gün verdi eğer hala bebek olmazsa kürtaja alacaklar tüm umudum gitti….
Melikeckr 2kuzu1anne bnmde yolk kesesi var bebeği görmedik çarşamba gtcem doktor geç döllenme dedi yolk kesesi varsa boş gebelik olmaz dedi
Meringo 2kuzu1anne gününüz kaç ki tam olarak doktorunuzun kürtaj konuşması için erken değil mi sanki. Hiç canınızı sıkmayım bence gözükecek 🤗
cancel_ 2kuzu1anne doktorumun bana söylediği yolk kesesi bebeğe bağlanan. Ve beslenmesi için işe yarayan bişey böylelikle boş gebelik değil demişti allahtan umut kesilmez içini ferah tut
Melisct94 Meringo 7+4 olduk ikinci gebeliğim dün kalp atışını duyduk çok şükür 🙏 bende belirti duygusallık sinir ve ara ara miğde bulantısı oluyor 1-2 dakika sonra geçiyor ve sürekli bişeler yemek istiyorum 🙈 kese dışı kanamam vardı progestan kullanıyorum bu hafta çok az kalmış 1 hafta daha kullanalım haftaya tekrar göreyim dedi bakalım umarım o zamana kadar biter 🙏
2kuzu1anne Meringo tam 8 haftalık oldu iki hafta önce kese görünmüştü kese göründükten sonra iki hafta içinde mümkünatı yol oluşması lazım dedi pek umutlu konuşmadı ama nedense beni ayakta tutan hala bir umudumun olması
Meringo rojdaa_5634 pazartesi de erken olmaz mı biraz 7 nin sonuna doğru daha garanti olur diye düşündüm ben o yüzden 4 mayısta 6+6 yken gitmeyi planladım. Dediğim gibi gözüm korktu. Ama sizden güzel haberleri bekliyoruz giderseniz kesin yazın gözükecek inşallah 🤲🏻
Burcu-Elisa dilekgi123 Benimde aynı son adet tarihim 6+1 görünüyorum sat a göre bugün doktora gittim bebeği göremedi haftYa gel dedi ama moralim çok düştü 🥹
Nurylmz99 dilekgi123 benim de bir kızım var ve son adet tarihim 17 marttı . Çok benzer yönlerimiz varmış 😊