feyzakizinannesi hayırlı uğurlu olsun anneliğiniz yavrunuz.ben de ssvd istiyorum. Ama çevremde destekleyen doktor yok.31 haftalık olduk bugün
Ssvd Sezeryan sonrası normal doğum
Pamukveannesi12 henuz yapmadim yapmak istiyorum :)
Pamukveannesi12 henuz yapmadim yapmak istiyorum :)
Goncadgy anladım inşallah kolay olur 😍
Goncadgy epidural de suni sancı da yapmadılar 🙂
Bellabells benim araştırdığım kadarıyla Bursa da erkek doktorlar hiç yanaşmıyorlar ama bayan doktorlar daha durumun farkında ve koca Bursa dersiniz üç doktor buldum destekleyen. Destekliyor gibi görünenlerde var ama konuşmalarından anlıyorsunuz 38. haftaya kadar beklerim sonra beklemem. Açıklığın 8 cm olursa doğumunu yaparım olmazda sezeryan diyen doktorlar var. Zaten ssvd de sekiz cm açıklığı tek beklemeniz mümkün değil rüptür riskinden.
feyzakizinannesi benimde 12 yıl sonra olacak normal doğum istiyorum doktorumda olur dedi ama umudum yok açıkcası çünkü benim promblemim çatı kemiğimin dar ve birleşik olması kızımdada bu yüzden sezeryan oldum🥹Keşke rabbim banada nasip etse normal doğumu
feyzakizinannesi sizede maşallah Rabbim yavrularınızı hayırlı sağlıklı büyümelerini nasip etsin
feyzakizinannesi ben ilk sezeryanımı yapan doktora sordum kalp atışı için gittiğimde. Hele bir o günleri görelim dedi. Benim tansiyonum yükseliyor ondan söyledi.devlet hastanesi doktorları 2 aydan fazla durmuyorlar.bir ebe tam açıklıkla gelenleri doğurttuk daha önce dedi. Bana rahat olduğu için özeldeki bir iki doktoru önerdi.belki onlar denerler çok rahat davranıyorlar dedi. onlara da gitmedim henüz.pek umudum yok
feyzakizinannesi ssvd ücreti daha fazla oluyomuş doğru mu
feyzakizinannesi Allah analıbabalı büyütsün oğlum şuan 2 yaşında bende zorunlu sezaryen olanlardanım 5.800 kg doğdu ikinciyi düşünmüyoruz ama olursa normal olsun doğumu çok isterim
feyzakizinannesi bende ssvd adayiyim . Cok istiyorum normal dogum insallah olur
Tugraseda evet normal doğum ve sezeryan aynı hemen hemen. Ssvd iki katı ücretinde. Çünkü hastane kadar doktorda ücret alıyor.
BurcuLice ben iri bebekmişim eşim öyle. Birinci kızım da öyle 4.250 doğdu. Ssvd li ikinci kuzum 3.850 gram geldi dünya ya nasip. Ben de çok korkmuştum.
feyzakizinannesi medikalde ek 2 bin istiyorlar iki kati degilde
feyzakizinannesi rabbim onu sana bağışlasın inş cnm
feyzakizinannesi umarğm bizdede o zamanlar öyle olur 😂
Gözünüz aydın rabbim gönlünüze göre vermiş 🥰 Bende ssvd adayıyım 29. Haftadayız yeni yeni başlayacağım spora bakalım inşallah bende başarabilirim 🥰
feyzakizinannesi bende ilk gebeligim sezeryan smdi normal olurmu yani bun mumkunmu saglik acisindan