Bayanminyon07 pitircikannesi1 ben ilk 19. Haftamda hissettim ilk gebeliğim henüz ilk hafif hafifti pıt pıt atıyordu göz seyirmesi gibi şuan 21+5 iz karnımdan çıkacak gibi oluyo bazen bayağı hareketlendi sabah ve gece daha çok hissediyorum 😊 ama her bebek aynı olmuyor o yüzden endişe etme stres ypma kendine.
pitircikannesi1 Ozy ben daha hiçbirşey hissedemedim kuzum 2 gün önce sağlık ocağına gitmiştim hemşirem çok normal dedi bakalım ben ne zman hissedeceğim 😊
doganursezmag pitircikannesi1 17. haftada başladı ilk gebeliğim ve kızım olacak. Tabi tekme şeklinde değildi pıt pıt atıyordu. Şimdi daha net 20. haftadayım
pitircikannesi1 doganursezmag Maşallah cnm benim ne guzel 😊 benim ikiz gebelik ondan biraz daha geç hissediyorum sanırım
YagizAsyaMom pitircikannesi1 kiloluyum ve 20. Haftada hissettim 21. Haftada evet bu aznavur oğlumun tekmeleri dedim😊😊
pitircikannesi1 YagizAsyaMom ayyy ne kadar tatlış allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Inşallah tatlım 🙏 kiloyla alakalı bir durum olduğunu zannetmiyorum tamamen bebiş ile alakalı bende yakında hissederim artık 😊😊
YagizAsyaMom pitircikannesi1 bencede bebeğin keyfi durumuyla alakalı haraket edince de ayrı Bi olay yalnız bu sefer deli ediyorlar ayy haraket etmedi niye etmedi azcık haraket etti 🤔🙄 böyle dertler var işte bacım karışık olaylar
pitircikannesi1 YagizAsyaMom tahmin edebiliyorum 😂😂 aman sağlıklı olsunlar da hiçte bizi deki etsinler 😀
Pinkyy pitircikannesi1 canım bende de aynı durum var 20.haftaya giriyoruz nerdeyse ama tııkk yok,benim ikizler uyuyor resmen,ultrasonda maşallah eller havaya normal zamanda sessiz sedasız
pitircikannesi1 Pinkyy benimkiler de öyle ya ultrasonda hareketliler ama annelerine gelince tık yok maşallah 😁 bizde 21+5 olduk bugün cnm
ElifAbr pitircikannesi1 canım 20.haftalardan itibaren hissediyorum minicikti ilk başlarda hatta emin olamiyordun bagirsaklarim oynuyor gibiydi ama günler geçtikçe bebek hareketi olduğunu anladım
pitircikannesi1 ElifAbr rabbim sağlıcakla kucağına da almayı nasip etsin inşallah kuzum 🙏 eminim tarifsiz bir duygudur 😊
Polo pitircikannesi1 19 da hissetmeye başladım. İçimde yılan varda gezio gibi Dr a sordum onayladı :) Özellikle sol tarafıma uzandığımda hissediyorm
pitircikannesi1 Polo Bende her zaman sol tarafıma uzanıyorum yatarken de öyle yatıyorum ama ses seda yok benimkilerden canım 😂🤣
melike94 Ben 16 hastalıkken hissettim allah sağlıkla kavuşturdun inş bebişlerimizi çok güzel bi duygu ☺️☺️