ceylan_cakirr01 nasıl bi acısı var ki acaba bende onumuzdeki ayın 8inde cati muayenesi olacakta 🥹
Açılma olduğunu nasıl anlarım
momlife_7 yani kişiden kişiye acı değişiyor ama 2 parmağını birden içeri doğru koyarak ileri geri sert muayene ediyorlar.
ceylan_cakirr01 🥺 dayanacağım yapacak bisey yok sanırım o zaman
ceylan_cakirr01 açıklığı siz anlayıp hissedemiyorsunuz çatı muayenesinde belli oluyor
ceylan_cakirr01 evet canim herkeste işe yarıyormus ama bende 2 3 paket yefim hurma oglum var onunla ilgilendim sürekli oturmadim hic ama yinede olmadı hiç açılma
5melekannesi Kız nasıl anlamadın 1 hafta sancıdan öldümde doktor konrtolüne gittim sen nasıl dayandın 6cm açılman var diyip doğuma aldı 😁😁
melike098 açılmayınca açılmıyor demekki 😊
ceylan_cakirr01 bugün bende gittim aynı şikayetten enfeksiyon çıktı bende
ceylan_cakirr01 bende 38+6 dayım kasılma olayı, baş aşağı pozisyonda olduğu için rahimde baskı hissediyorum ama nst de hiç sancım çıkmıyor bu hafta içi doktorum çatı muayenesini yaptı açıklıkta yok öyle bekliyoruz 40. Haftayı bakalım
ceylan_cakirr01 çatı muayenesi zorunlu mu 😑
Meribiri1 benim 33 üncü haftadan itibaren nst de küçük sancılar çıkıyor. O yüzden 2 defa açıklık varmı diye muayene oldum
Melike_Sari34 yani normal doğum düşünüyorsan uygun olup olmadığına bakıyolar diye biliyorum. Ama benim ilk hamileliğimde hiç çatı muayenesi yapmadılar. Sonradan da sezeryana döndü
Nuray1ilayda enfeksiyonda sancı ağrı yapıyor evet. Ben taş düşürmüştüm 34 haftalıkken o da fena sancı yapmıştı. Doğum mu başladı diye karıştık
Esoo0698 valla bi bilsem canlı müziğe eğlenmeye gitmiştik bi sancı vurdu bağıra bağıra gittim 8 cm açılmış sabahtan beri hiç mi sancı olmaz doktorum şaşırmıştı 😂😂
5melekannesi açılma ilerliyor ama hiç agri hissetmiyor musunuz ya ,ne güzel peki sonra o sancı nerde geliyor daha çok sonrasında bisey kalmıyor herhalde acilma ilerlediği zaman 😊
5melekannesi Evet ben 1 hafta boyunca her gece ağlayarak uyudum sancı olduğunuda bilmiyodum tesadüt kontrolüm vardı gittim sen nasıl dayandın dedi 6 cm açılman var dedi😂
Annebebek_33 yani bebeğin kafası çıkma noktasına gelmiş sancı öyle hissettim hastanede yakındı Allahtan gider gitmez 15 dk sürdü doğum o kadar sancı çektim sadece 😀
5melekannesi Ben de rutin kontrolümde 5 cm acilmam oldugunu ögrendim 1 gün gec gitsem doktora bizim oglanida karnimda degil yanimda götürecekmisim
Esoo0698 kolay doğumlarımız olsun inşallah 🤲😂