Hdeniz61 Zeynepiniz adetine kaç gün kala yaptın? Ben 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi. Sonra farklı markanın testini aldım yaptım oda silik çıkmıştı . Adet günüm geldiğinden çizgi kopkoyu olmuştu :)
Hdeniz61 Hdeniz61 evet gördüm canım adetime 5 gün kala silik hayali bi çizgi gördüm. adet günümde o çizgi kopkoyuydu. bayrama denk geldiği için doktora gidememiştim geçtiğimiz Salı doktora gittik kesesi oluşmuş gördük 😍
zeynozey Denizzomerr O ay ben ovülasyon yapmıştım 2 kere yumurtlamam olmuştu ikisinide değerlendirmiştik. Adete 3 gün kala öğrenmiştim. Yumurtlamadan kaç gün sonraydı tam hatırlayamadım şuan
zeynozey Zeynepiniz varsa çıkarr test yanlış değilse çıkar canım. Sen direk kan ver netleşsinn. Bak adete 3 gün kala 16 ile öğrendim 2 hafta sonra doktora gittim geç döllenme olmuş demişti. Senin adete kaç gün var?
zeynozey Denizzomerr son yumurtlamam adetten 1 hafta önceydi onu da değerlendirmiştik valla tam hatırlayamıyom tarihleri
Hdeniz61 Bfduam ben 9 nisan ovulasyon günümdü 20 nisanda gebelik testi yaptın pozitifti. Yumurtlamamdan 11 gün sonra hamile olduğumu öğrendim 🥰🌸