Zeynepiniz Kızlar ilk postumda bi kaçı görmedi bi kaçı da gördü şu an daha belli galiba?? Hayalet çizgi gibi
zeynozey Zeynepiniz eveet bende böyle hayalet çizgiyle öğrendim beta 16.95 ti:) bide kenarlatından kırıp içindekini çıkartırsan daha net görürsün cam olduğu için gözlede net göremiyorsun:) kan ver canımm kaann:))
Alizee Zeynepiniz ben görmüyorum, ama inşallah vardır cnm. Allah en kısa zamanda sevindirsin seni🙏🏼❤️
Hdeniz61 Zeynepiniz adetine kaç gün kala yaptın? Ben 5 gün kala yapmıştım aynı böyleydi. Sonra farklı markanın testini aldım yaptım oda silik çıkmıştı . Adet günüm geldiğinden çizgi kopkoyu olmuştu :)
Azra00 Evet gözüküyor benimde flaş işikta zor gözüküyordu aşırı silik çizgi ile öğrenmiştim ama üç test yaptım emin olmak için bazı testler yanıltıcı olabiliyor
Zeynepiniz zeynozey yaaa evet vereceğim, ben gözle zor görüyorum kamerayla daha fazla gözüküyor yakınlaştırınca. İnşAllah kan vereceğim yarın🥰
Umutanne27 adetim 1 Mayıs bu ay femara+gonal f+Ovitrelle kullandım salı günü kan verdım 1.20 Çarşamba kan verdim 5.9 napayım sizceee💙
zeynozey Zeynepiniz kız çıktı bende işte 16 ydı beta:) foto bile belli olmuyodu ben kendim gördüm arkadaşlarım göremedi😅😅 kan verr canoo kan
Zeynepiniz zeynozey bende de çıplak gözle gözükmüyor resimde gözüküyor senin gördüğün gibi şu an yarın versem çıkar mı ki
Zeynepiniz zeynozey bi tane prodictor mudur öyle bi marka var 6 gün öncesine bakıyor onu eczaneden alcam onu yapcam bide onu ovuyorlar normal erken gebelik testinden daha hassasmış. Yarın da kan veriyim ay nasıl heyecanlandım
zeynozey Zeynepiniz varsa çıkarr test yanlış değilse çıkar canım. Sen direk kan ver netleşsinn. Bak adete 3 gün kala 16 ile öğrendim 2 hafta sonra doktora gittim geç döllenme olmuş demişti. Senin adete kaç gün var?
Eceselo1759 Zeynepiniz ben gördüm çizgiyi bence bir tane daha yapın bakalım ondan sonra koştura koştura kan vermeyeeee🎉🌸