ikranurkutay Esmer0 canım akintinida takip et yumurtlama günü beyaz akıntı geldi bende sonra şeffat oldu
ikranurkutay Kucukmeleg-bklyrm3480 canım banada doktor cikilota kistim olmasına rağmen testle takip et dedi tüp bebek doktorum bir kaç ay daha olmazsa tedavi dedi yani her doktor farklı konuşuyor ve pik olduğunda Max çizgisi çok net olduğunu gördüm bende bu ay ilk defa denedim🥰
ikranurkutay Esmer0 benimde 2 gün geçmişti gebe kaldım sandım ama iltihap varmıs ilac kullandım iltihap ve kişide gecikme yapa biliyor bı doktora gozukursün canım bende kisde var😔
Esmer0 ikranurkutay düştükten sonra daha doktora gittim hiçbir şey çıkmadı hiçbir problem çıkmadı arada gecikiyor şu an bugün de Pik olmadı
ikranurkutay Esmer0 kan sayımı yaptır sağlık ocağında vitamin eksiğin varsa takviye ilaç kullanırsın ben öyle yaptım birde
Esmer0 Esmer0 ikranurkutay 17 gündür yapıyorum 13 tane testim kaldı inşallah pik olur da burada paylaşırım
Esmer0 ikranurkutay sabah lavaboya gidiyorum ne su ne yemek hiçbir şey 12’ye kadar bekliyorum testi yaptıktan sonra yemeğimi yiyorummm
ikranurkutay Esmer0 ben kahvaltı yapıyorum 2 saate yakın su almiyorum cnm bakalım hayırlısı bende yeni yaptım çatlama oldumu merak ediyorum
Esmer0 ikranurkutay birazdan silikleşmesi lazım çatlama için ve test yanıt veriyor mu sana benim silik çıkıyor sürekli