ArzuErgn Esmer0 bu testlerde en fazla bu kadar kırmızı oluyor ama bence o gün senin ovülasyon gerçekleşmiş canım
Dolphin16 [https://mutluresim.com/images/2023/04/30/SnztU.jpg] Bunlarda benim yaptıklarım bakarmısınız ?
ArzuErgn Dolphin16 29 unda daha koyu büyük ihtimalle bi kaç gün içince başlayacak seninde ovülasyon canım
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 yumurtlama günü akıntı oluyor bildiğim kadarıyla ama neden böyle oldu anlamadım 😬
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 sarı akıntı enfeksiyondan dolayı da oluyor yanlış bilmiyorsam 🫣 herhangi bir enfeksiyon çıktı mı tahlillerinde
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 belkide herkesin akıntısı farklıdır bende şeffaf renksiz oluyor yada beyaz oluyor sarı akıntı şeklinde olmadı hiç
cahilelafanlatamazsinyorulmaa Esmer0 aynı saatlerde ve sıvı alımını 2 saat önceden kes inşallah en kısa sürede pik olur testin 🙂
Kucukmeleg-bklyrm3480 Esmer0 valla o firma ne dese çıkıyor ilk bi tartıştım onlarla sonra doktora gittim kist çıktı bana kist vardır onlar çift çıkar hep dedi doğru çıktı
ikranurkutay Kucukmeleg-bklyrm3480 canım banada doktor cikilota kistim olmasına rağmen testle takip et dedi tüp bebek doktorum bir kaç ay daha olmazsa tedavi dedi yani her doktor farklı konuşuyor ve pik olduğunda Max çizgisi çok net olduğunu gördüm bende bu ay ilk defa denedim🥰