thsz13 kendim hamileyim gibi heyecan yaptım 🥺💖 allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin, bizlere de en sagliklisindan en hayirlisindan bir bebiş versin 💌
Demetprtci Azeri2023 benim de böyle idi adetime bir gün kala öğrendim bende hayırlı olsun ama kan testi ver hemen
Tugraseda Azeri2023 Ben hayatta süpriz yapamam ilkinde zaten eşim bana dedi sen hamilesin diye nesine süpriz yapıyım adam biliyodu zaten😂 2.de ben hiç ihtimal vermediğimz bir anda adetim gecikince test yaptım onuda gizli yaptm. Kapıdan girer girmez ben hamileyim dedim şok oldu adam ayakkabılarını cıkarıyodu kapının ağzında😂😂
Maline  ovülasyon testinde bir çizgi silik ama baya bi belirgin sizce yumurtlama olur mu
dolunayes Azeri2023 ne kadardir bekliyordun canim acele etme kan ver sonuc ciksin esine soyle yada soyle kana git
Azeri2023 dolunayes bi oğlum var bi kızımda olsun çok istiyodum, çocuğun kızı erkeği olmaz ama kızım olsun çok çook istiyodum, bu ay ilişki yaşadık ve sonuç…🥰🥰
Ao526- Azeri2023 Ayyy 😍😍😍 Hayırlı olsun 🎉🎉 Mutlaka iki güne bir kan verin 🙏🏻 sonra doktor muayeneleri ile güzel bir süreciniz başlasın 🎉🎉 Sağlıkla kavuşun
Prensesannesi96 Azeri2023 daha ne olsun 🥰🥰🤲🏼 bi kaç gün bekle yine de öyle ver kan garanti olsun yeni daha belli yine 100 üstü çıkar kan 🥰 gözünüz aydınnnnn
Azeri2023 Prensesannesi96 çok sağolun gerçekten hiç kimseye söylemedim ilk sizler müjdelediniz hepinize tek tek teşekkür ederim iyiki varsınız hepiniz💖🥰😘😍🤗🌸