Sebnem9593 tubimom oyle hem kızlara daha güzel kıyafetler falan da oluyor Suan erkek ne alıcam diyorum😄
tubimom Sebnem9593 kız hiç renk yok ben alışmışım prmbelere canlı renklere kendimi yine kızima alırken buluyorum 🤣 23. Haftadayim iki takım beşli zıbın var bide gerisini büyük almışım ya 🙈
Mk1350 000 bu gercek mi bilmiyorum ama benim 70 gosteriyordu. Kiz cinsiyet 16 haftada doktor soyledi. Gosterdide bacak aeasıni.
Beggg Sebnem9593 bana da burda hep erkek dediler ben öylesine attım inanacağımdan değil😅 bakalım salı öğreneceğiz inşallah😅
Burcu395 Sebnem9593 banada herkes erkek dedı kız cıktı bşr tek 3kuzuannesıyım adlı arkadaşımız kız gıbı demişti
Peri_06 Kızlar bende dün gitim doktora özel önce arkası dönük bi çıktı gördüm ama emin değilim dedi biraz yürü bişi iç gel dedi ben kocama sürpriz yapıcam giyince hmm yüzde 80 kız ama 10 gün sonra gene gel dedi böyle oluşta erkek çıkan oldumu 12+4
beyzacoskun Peri_06 bende bugün gittim arkası dönüktü %90 erkek dedi ama bilmiyorum içim hala kız hissediyor
Umutanne27 adetim 1 Mayıs bu ay femara+gonal f+Ovitrelle kullandım salı günü kan verdım 1.20 Çarşamba kan verdim 5.9 napayım sizceee💙
Berfinv1  Rica etsem bana da cinsiyet tahmini yapabilir misiniz lütfen 🖤
tubimom Pmk3 beni de detaylı mahfetti ikili test temiz çıktı detaylida kalbinde parlaklık bobreginde büyüme çıktı
000 tubimom detaylı ultrason ne zaman oluyor kendinizmi baktiriyorsunuz ücretle yoksa doktormu bakiyor