Mk1350 000 bu gercek mi bilmiyorum ama benim 70 gosteriyordu. Kiz cinsiyet 16 haftada doktor soyledi. Gosterdide bacak aeasıni.
Pmk3 tubimom %80 kız diyor doktorlar detaylıyı bekliyorum kaptırmıyorum kendimi ve bir şey sorucam bilen biri varsa bu Çin takvimi son regl tarihiyle mi bakılıyor hamile kaldığın ayla mı
000 @Sebnem9593 çok şey istedim ama kusura bakma benimde ilk hamileliğim banada kız dedi doktor 13 haftalikken ama ben erkek hissediyorum değişenleride gördükçe içime kuşku düştü 😃😃
Em16 tubimom 14+2 yiz doktorumuz 11 ve 12. Haftalarda tahminen kız dedi 16. Haftayı bekliyorum bende heveslenmemeye çalışıyorum 😅😅
tubimom Em16 değişebilir ama belli olmaz tabi kız daha çabuk anlaşılıyor gönlünüze göre olsun inşallah ❤️
Em16 tubimom ilk çocuğum olacak ne olursa sevinicez. Önemli olan sağlıklı ve hayırlı bir evlat olması tabiki 🥰
ebruuu- Sebnem9593 benimde erkek kesinleşti , bana da herkes kız diyordu çok şaşırdım bence bu yıl erkek senesi kimi duysam erkek 😂😂
tubimom Pmk3 sağlıklı olsunlar da Şu testlere şeylere giriyoruz yok şu çıktı bu çıktı diyince başka bir dua kalmıyor
tubimom Em16 ahh ilk bir başka oluyor ya hele bide kız olunca ayrı bir yeri oluyor ne biliyim bende öyle oldu arkadaşım gibi şu an 😊
Sebnem9593 tubimom oyle hem kızlara daha güzel kıyafetler falan da oluyor Suan erkek ne alıcam diyorum😄