asoplavix Deletedmom0330 ben hazırlıksız yakalandım. Suyum geldi birden. Annem suyum gelene kadar içine doğmuş gibi dolapta çorba var ısıt ye diyip durdu da yememiştim🤣🤣
mucizemizibekliyoruzz HavvaK annenin sütü gelir. Gelmezse de mama verilebilir. Hurma ile bebeğin kan şekerinin dengelendiğini ilk kez sizden duyuyorum 🤷🏻♀️
Sumeyyye Sezaryen olursan spinali tercih etmeni öneririm. Pazartesi günü spinalle doğum yaptım sorun varsa cevaplarım
Deletedmom0330 Sumeyyye aslinda farklari ne tam olarak bilmiyorum avantaji dezavantaji ? Bugun doktoruma sordum hangi anestezi uygularsiniz diye o anki duruma bakicam dedi.
Aycha Sumeyyye Hayırlı olsun, güle güle, sağlıkla büyütün inşallah. Normal doğum mu yoksa sezaryen mi oldu? Son haftalarınızda yanlış hatırlamıyorsam hastane değişikliği yapmıştınız. Nisa'ya devam ettiyseniz, hastaneden ve doktorunuzdan memnun kaldınız mı?
Sumeyyye Aycha merhaba. Sezaryen oldum doktorum hiç yapmak istemesede mecbur kaldık gelişimi durmuştu bebeğin plesanta kireçlenmişti. Hastanede doktorumda mükemmeldi kesinlikle tavsiye ediyorum
Aycha Sumeyyye Cevabınız için çok teşekkür ederim. Gelişimi durdu demişsiniz, ciddi bir durum değildir umarım. Bebeğinizi güle güle, sağlıkla, kolaylıkla büyütün inşallah.
Sumeyyye Aycha yok zaten 39 haftaya giricektik sancılarıma rağmen kanala inmedi plesanta da beslemediği için beklemek istemedik çok şükür bi sıkıntısı yok
Sumeyyye Hiraannesi yenibosna nisa hastanesi doktorum derya kanza gül. Allah ondan razı olsun o kadsr şefkatli birisi ki ameliyatta elimi tuttu konuştu benimle beni çok rahatlattı mükemmel bi insan