Deletedmom0330 canım benim rabbim şimdiden kolaylık versin sağ salim bebişini kucağına alırsın inşallah yar ve yardımcın olsun bende sezeryan olduğum için yardımcı olmak istiyorum sana 🤗 öncelikle kesinlikle strese girme kendini sadece bebeğine odakla çünkü sen artık anne oluyorsun ve mucizeni koynuna alıcaksın mutlaka bebişinle tentene temasa gir sana daha fazla bağımlı oluyor eşimden biliyorum çünkü ben o fırsatı yakalayamadım eşim ten tene temas yaptı kızımla ve babasını bildiği kadar beni bilmiyo 🙄 yanına kayısı meyve suyu bol kahve al kahve baş agrısı için kaysıda kolay gaz cıkarabilmen için ve sadece çorba tüket bez olarak hasta bezi al yanına çünkü ilk aşamada hasta bezi istiyorlar depend kullanmıştım ben fakat pekte gerekli değilmiş ilk zamanlar 2 yada 3 tane gerekli oluyor sonrada normal orkide geçiyorsun aşırı kanama olmuyor çünkü ilerleyen zamanlarda yarana dikkat et terlemesi iş önlemeye çalış çünkü enfeksiyon kapıp iltahplnma yapıyor sonraki işlem sezeryan dan daha acılı çünkü bol bol yürüyüş yap daha kolay ayağa kalkarsın şuan aklıma gelen bunlar yardımcı olabildiysem ne mutlu 😊 aklında soru varsa cevaplayabilirm
Sezeryan olarak bilgi verdim canım benim umarım gerek kalmaz normal yaparsın inşallah