Ezz Sadebikahveee Alaturka desing diye bir sayfa var çok güzel görünüyor ürünleri çokta ilgililer bi bakın isterseniz yaptırmadm ama yaptıracak olsaydım o sayfayı düşünüyordum
Ao526- Sadebikahveee İnstagramdan kapı süsü ve yastık için dolandırıldım. İş yerimde bir öğretmen arkadaşım yapıyordu ona sipariş verdim 😍 sayfanın adı hepsibahardan diye. Tavsiye ederim
Sadebikahveee Ao526- tesekkür ederim ben de o yüzden korkuyorum sipariş vermeye insan güvenemiyo tabi
Ao526- Sadebikahveee Şuan adli süreç devam ediyor 🤷🏼♀️ Anne bebek üzerinden böyle dolandırıcılık yapılması çok üzdü vallahi. Ibana tedbir koydurduk bakalım gidişat ne olur
Ao526- Sadebikahveee Maalesef 🥲 oyüzden korkuyorum artık birşey almaya.. arkadaşım söyledi. İnstagramda alacağın birşey Trendyolda var mı yok mu kontrol et 🙈
Sadebikahveee Ao526- ben de öyle yapıyorum hatta yorumlara falan da bakıyorum sonuçta memnuniyet önemli 😊
Ao526- Sadebikahveee Kesinlikle ya dolandırıldığım sayfada sizden gelenler vardı memnuniyet mesajları ama yalanmış… sponsorlu olunca kandım😬😂 Trendyolda ki yorumlara güveniyorum 😂😂
Ao526- Sadebikahveee Ay öyle valla adam engelleyince dolandırıldığımı anladım 😂 başka yerlerden yazdık kimden yazsak engelledi
Ao526- Sadebikahveee Atölye hobim & zevk atölyem dinlen dinlen kaç 😂😂 dolandırıcılar bilginizeeeee 😂😂🌸🌸