neanladinyurdagul Merhaba 12.haftada cinsiyet erkek dedi değişirmi sizce . Söylenipde değişen oldu muuuu ☺️
Esen_1 neanladinyurdagul özelde mi söylediler . Banada 12. Haftada tahmin ederek erkek demişti erkek oldu
PervinY neanladinyurdagul Erkek dediyse pek degişmez bence ya, bende oğlumu 12.haftada öğrenmiştim ☺️ erken haftalarda kız denilip erkek çıkan çok duydum ama.
Rabia-H-6 neanladinyurdagul ay benim de önümüzde ki hafta 12. Haftam olacak ve cinsiyet öğrenmeye gidecez ama erken mi diye gitmek istemiyordum 🤗
Hizligonzales neanladinyurdagul brnim degismedi ilk 13te kiz gibi ama emin degilim dedi 15te tekrar kiz dedi sonra detayli randevusu icin devlete gitmistim 5gun sonra oda kiz dedi
Yagmurr8 neanladinyurdagul ben 2 gün önce devlete gittim 12+5 iken erkeğe benzettim dedi doktor sanki bende ultrasonda pipisi gördüm gibi 🙈 bugün kendi doktoruma gideceğin özele tam 13 haftalık olduk bakalım o ne diyecek☺️
__mom1 Rabiagulcin benim de kız yanılma olmaz dediler bakalım görücez bikaç hafta sonra ben şimdiden pembe patikleri sipariş ettim bile 😅
neanladinyurdagul __mom1 işk bebeğim kız şimdi buna erkek dedler dünde eşim bişeyler almış yazık heves ediyo insan 😅😅