En son 99 diye post açmıştım ondan sonrası su gibi gitti kızlar bugün görüş günü beni iyice heyecan sardı sizde durumlar ne. Benim erken doğum riskim var önceki iki çocuğum 33 34 haftalık doğmuştu bakalım bu ne yapacak
ŞAFAK 63 GÖRÜŞ GÜNÜ
Suheyla2 allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin insallah 🤲bizimde erken olma riskimiz var kizim 34 haftalik dogdu bakalim bu hanim ne zamn gelicek doktorlar 36 bile alinabilirsin demisti ☺️Bizim safak uygulamaya gore 84 ama bana gore 60 falan hayirlisi bakalim 🙏🏻🌺
Anasibalasi yaaaa evet zaten doğumun biri erken oldumu diğerleride erken olurmuş benim ilk doğumum 34 de ikinci 33+4de olmuştu ama ilkde 54 gün kaldım hastanede hiç bişey düşünmedim ikincide kızım babaneye alışıktı zaten yanlarındaydık yani aynı evde öyle kaldım ama şimdi içim üçimi yiyor doğurup eve gelmek için yatıp kalkıp dua ediyorum hem oğlum çok düşkün bana hemde kızım hafızlık okuyor dersleri çok ağır yanında olmam lazım aklımı yitircem
Anasibalasi şimdiden başladılar anne kaç gün kalcan hastanede biz ne yapcaz demeye Allah var kaynanam eltim yakınlar ve biliyorum benden de güzel ilgilenirler kız kardeşim var oda kalacak ama çocuklar böyle sordumu içim parçalanıyor
Suheyla2 bende kara kara düşünüyorum gercekten nasil ayri kalcam diye allahtan binlerce kez razinolsun esim yoklugumu hissettirmez ama analik iste kiyamiyosun ozelde yapcak olsam sorun olmaz ama uni hastanesinde yapcam sikinti orda almiyorlar iceri cocuk falan bakalim artik o gun gelsin insallah da biran once olur biter 🙏🏻
Anasibalasi malesef bizim bugünki kontrol pek yolunda gitmedi rahimağzı 28ml düşmüş 2 3 hafta daha anca durur dedi haftaya perşemve tekrar çağırdı zaten vardı içimde bi sıkıntı iyice çöktüm
Suheyla2 suan kac haftaliksin canim
Anasibalasi 31+1 malesef daha çok küçük
Suheyla2 allah yardimcin olsun canim knsallah gunu gelince dogum yaparsin dikkat et bol bol dinlen 🤲☺️
Anasibalasi inşallah canım Allah razı olsun