meliiisoz Kızlar 32 haftalık hamileyim aşırı karnım ağrıyor ama gaz sancısı çok kabızım gazdan kıvranıyorum korkuyorumda ya başka sancıysa diye normal mi başına gelen var mı doğum sancısı sadece karın ağrısıyla olmaz değilmi😥
miraninannesi_ meliiisoz benimde tam tersi karnım çok ağrıyor ve ishalim 4 5 kere yapıyorum 36 haftwyyım bu nedir ya
meliiisoz Gzo canım daha dün doktor kontrolüm vardı her şey normaldi kafayı yicem bu gazdan kabızlıktan
meliiisoz Gzo aldım kuzum onuda yaptım ağlıcam artık tuvaletim var ama kabızlıktan yapamıyorum dikişten ıkınamıyorumda
Gzo meliiisoz ya snei cok iyi anlıyorum benim karnim bildigin yirtilmisti sismeden 😟 rabbim şifa versin hemen
Breathez Bende öyleyim magnezyum kullaniyormusunuz magnezyum eksikliğinden olabilir ben daha önce kullanıyorduk 2 gün alamadım ondan dolayı çok ağrım oldu diye düşünüyorum şuanda 3 gündür kullanıyorum tam geçmedi ama daha çok hafifledi
meliiisoz Breathez kullanıyorum ama ben neler neler kullandım fayda etmedi lavman bile ishal yapmıyor
meliiisoz goker16 bir arkadasım daha söylemisti ama midemi bulandırır diye cesaret edememistim ama dayanılcak gibi seğil sesler dışardan duyuluyor
Servikal miraninannesi_ haşlanmıs patates kaynatılmıs yumurta yoğurt ye.Yağlı bişey yememeye çalış durur allahın izniyle.Bende gecen gün ilaç çok kullandım kabızlık gecsin diyr ishalden kötü oldum
Servikal Beni de yine adet sancısı sardı sancıdan dedim gittim nidicard içtim alttan yanma var şimdide allahım yardımcımız olsun 🙏
meliiisoz Servikal endol artık almıyoruz kuzum 32 haftaya geldik fitil olarakta hiç almadım ben nidicartıda bırakıcaz 10 gün sonra benimki adet sancısı gibi değil resmen gaz yani dışardan bağırsaklarımdan ses çıkıyo kabus gibi bir geceydi senin kasıkların mı ağrıyo
Servikal meliiisoz kasıklarıma ağrı girdi adet sancısı gibi.dün farklı bi doktora gittim nidicard kalbini yprar dedi eşimde kullanma diyor.Kullanmadan yattım gece sabah çok kötü ağrı girdi.Günde 8 tane içiyordum 6 ya indiririm belki
Kubis42 meliiisoz ramazanda bende de olmuştu kabızlık bol su tuket artı geceden kayısı kurusu islat sabah aç karna suyunu iç ya da gece yatmadan iki kaşık zeytinyağı iç sabah bağırsakları yumuşatır.sizi o kadar iyi anlıyorum ki çok zor. Patates pirinç böyle tutucu şeyler çok yememeye çalış daha çok lifli protein li gıdalar olsun.insallh rahatlarsın canım.
meliiisoz @miraninannesi_ herkesde farklı olabiliyormus kimisi hamileyken ishal oluyormus kimisi kabız ama ikiside çok kötü ağrılı sonuçta🥺
Eminedmghcgllr meliiisoz kayisi hosabini kafana dik bi canim baya ic isine yarar insallahh bende bazen cok zorlaniyorm.kayisi yada turk kahvesi işimi görüyor
1kucukbaby meliiisoz ayaklarınıza sıcak su torbası koyun çok rahatlayacaksınız sürekli gaz sancıları yaşayan biriyim en etkili bu geliyor