Nkoca 35+2haftalık hamileyim erken doğum riskim var progestan kullanıyorum ve adalat diye bir ilaç okunduğu gibi yazdım yalnış olabilir 36.haftayı bi görelim dedi doktor ozaman risk azalır dedi öyle çok heycanlıyım yürüme yasağım var evde oturuyorum hazırlıkları allahtan önceden yaptım tek korkum erken doğacağı için küvez vs olayları dua edin bana🙏
Minikkurabiye Dilosege 36+2 olduk cuma hem nts hem de cati muaynem var heralde o gün bigun verir bende merakla bekliyorum valla 🤔
Cansuercan Minikkurabiye bnde haftaya 36 oluyorum neden cati muaynesi erken degilmiki banada yaparmi acabasi 😂 bi sorunmu olmustuda bakcam dedi
Dilosege Honeybaby bendede var yerinde hiç durmuyor sürekli hareket halinde canımı acıyabiliyor bazen
Mervezmezen 35+3 bugün kontrolüm vardı nst de sancı çıktı sancıyı kesmek için serum taktılar erken daha doğmasın dedi eve gönderdi yatıcaksın dedi birde haftaya yokum sakın doğurma diyo sinirim bozuldu
behrem 34'teyim dün gittin gün vermedi 37'de tekrar çağırdı, o zaman doğum şekline karar verir ve öyle gün verir diye tahmin ediyorum
Nisamert istanbulluanne benim 10 aralık 40 haftam doluyor canım ama mecbur sezeryan olacağımdan 30 kasım
UlkerSD 33+3 üz Aralık son haftası ile Ocak ilk haftası normal Doğumu beklicez dedi ama aşırı çatı ağrılarım var normal mi acaba erken olmasından korkuyorum
TubaSbArsln Arenbebek neden 5 Aralık sezeryan mi olacaksınız benim de 35+4 bi aksilik çıkmazsa 8 Aralık’ta inşallah benim de sezeryan
Arenbebek TubaSbArsln evet sezeryan olucam canim doktorum 5ile 8 aralik arasi sec dedi bende 5 dedim 38+5 te olucak dogumum
istanbulluanne Nisamert Bende yorumu yazdıktan sonra sezaryen olabilecgni düşündüm 😀 benimde bebek dönmedi daha cumrtesi randevum var donmemsse banada gün vercek ama yinede 39. Haftann ortasnda veriyor ta aralign 4 une falan.