myangelson Hatice0707 sağlık ocağında yaptırdık bizde geçen ay oradaki doktor 2-3 ayı bulur dedi. Zaten sıkıntılı bir sonuç çıkarsa seni hemen ararım normalse herhangi bir zamanda geldiğinde öğrenebilirsiniz dedi ama hamileysen iş degisiyor tabi
Senayl34 Hatice0707 aile hekiminde yaptırdım özeller 1500 TL dedi ilk önce eşimden alınacaktı eğer çıkarsa benden de alınacaktı 3000 TL oluyor işte aile hekimine gittim dedim bende vermek istiyorum sonuç geç çıkıyor birde benim sonucumu beklemeyelim ikimiz de verdik 1 ayı biraz geçti 1 buçuk ay işte oldu sonuç çıktı direk
poyrazin_annesi28 Hatice0707 Hamilelerinki hızlı çıkıyor. Benimki 1 ayda çıktı sanırsam. Eşimin 3-4 ayda
Hatice0707 Evet 2 aylık gebeyim yarın test vereceğiz ancak en az üç ayda sonuç çıkar dediler . Gebelikte süre değişiyor mu merak ettim
myangelson Hatice0707 hamilelikte erken çıkıyor sonuçlar eşinden ve senden alacaklar sen hamile olduğun için işler çok daha hızlı ilerleyecek bana doktor sonuç çıkmadan hamile kalirsan kesin haberim olsun il sağlığı falan arayıp bildirmem gerekiyor sen hamile olduğun için işlemleri öne aliyorlar hızlandırıyorlar falan dedi
Eyvahvaveyla Haziran ayında test verdi eşim ekim ayında sonuç çıktı , uzun süreçler daha uzun süreni de görmüştüm
Senayl34 Hatice0707 evet hamile iken yaptırdım ben evlendigimde zorunlu degildi hamile kaldım 12 haftalıkken yaptırdım
Sinemacr_1 Hatice0707 8. Haftada yaptırmıştım normalde yani hamilelik olmasa 3 ay falan sürüyor ama hamilelik olduğu için daha kısa sürüyor demişlerdi benim 2 hafta sonra çıkmıştı sonucum aile hekiminde yaptırmıştım
nevzatbaskomser Hatice0707 Hamile iken yapılınca erken çıkıyor. Aile hekimimde yaptırdım 1 haftada sonuçlandı
Nurr_22_22 Hatice0707 sağlık ocağında oluyor önce eşimden kan alındı sorun olsaydı benden de alınacaktı şükür temiz çıktı 3 ayı buldu testin cikmasi
Breathez Hamileyken sağlık ocağı test yapmadı bana sadece evlenmeden önce ücretsiz test yapılıyor dediler 😱