Antalya0772 Eylül Ekim anneleri cinsiyet öğrenildi mi nasıl gidiyor kaç haftaliksiniz :) Ben uygulamaya göre 18+2 doktora göre 19+2
Beyzabasyigitt Antalya0772 Bugün tam 17 olduk özelde erkek dediler 14. haftada yarın kendi doktoruma kontrolüm var tekrar sorucam bakalım o da erkek diyecek mi ☺️
Babyykmz Kubrakarahan bugun tam 19 haftalik olduk kız bebek bekliyoruz 🥰 12+5te erkekti 15+5te kiz oldugnu ogrendik bakalim detaylida netlescek ama kiz oldugundan emin gibiyz bizde gordk bacak arasi bostu😀
Minik1Civciv 13+2 de gittim 13+5 çıktı usg de erkeğe benzetti daha kesin belli değil ❤️ sağlıklı olsun da hiç önemli değil. Sağlıkla gelsin bebişler ❤️🥰🤲🏼
Didararasazizhan Minik1Civciv 13+4 te erkeğe benziyo çıkıntısı var dedi 17+6 da çok güzel bi prenses geliyo dedi şok olduk:)
Sumeyye-88 Antalya0772 bende 19+1eylul de doğum uygulama da öyle gösteriyor bende öyle biliyorum Eylül ortası gibi gün doluyor
Suleglpk_22 Antalya0772 Elhamdülillah güzel gidiyor 🤲🌹 15+4 haftalığiz 🎈 Öğrenemedik daha, Allah nasip ederse 8 Mayıs’ta randevumuz var Ogün inşallah öğreniriz 🤗🌸