bombshell mmeliikee ptesi kontrole gittim 13/8 çıktı tansiyonum hemşire de normal dedi. 12/8 nasıl yüksek yada nasıl sınırda oluyor hayret. Dünyada normal sayılan tansiyon değeri 12/8 zaten
Araseymen09 mmeliikee canim bende de oyleydi limonlu su içmek iyi geliyordu doktor bana sarımsak limon su sogan iyi dedu
Araseymen09 Denizkaramuk evet bu arkadasimizin dedigi deger guzel normal benimki 16/9 falan cikiyordi mmeliikee
Denizkaramuk mmeliikee 12/8 olabilecek en normal en güzel tansiyon değeri. Yüksek değil siz yanlış anlamışsınız.
mmeliikee Denizkaramuk sınırda kötü değil dedi ama sınırda dedi hemşire 😵💫 tuzlu mu yiyorsun dedi bende evet dedim biraz azaltabilirsin dedi
Denizkaramuk mmeliikee allah allah sınır 14/9 dur bunun üstüne cıkarsa yüksektir sizi boşuna korkutmuş.
EdaBozan Herkesin tansiyon değeri farklıdır kiminin normali 12/8 kiminin 6/9 bilmeniz gereken sizin normal aralıklardaki tansiyon degeriniz kac?
mmeliikee EdaBozan ilk ölçüde daha düşük çıkmıştı ikidir 12 8 çıkıyor pek kulak asmadim da çok yüksek olsa daha farklı konuşurdu sadece biraz tuzu azaltmami istedi
Denizkaramuk Araseymen09 Valla benimki de 18i gördü bende gebeliğe bağlı tansiyon yaşıyorum 14ü görünce bile oh diyorum 12 nasıl yüksek anlayamadım😅
Araseymen09 Denizkaramuk karistirmis olabilir bende gebelik tansiyonu yaşıyorum zor oluyor ya belki doktor normal dikkat et demiş olabilr