Cigdemevsen Kızlar merhaba 26 haftalık hamileyim bugün kontrolde doktor bağırsakları biraz geniş takip edicez normalde 34. Haftada görürüz dedi. Böyle bir şey yaşayan var mı?
Gamze9_ Bugün doktor bana da aynı şeyi söyledi bağırsağında genişleme olduğunu 3 hafta sonra tekrar kontrol edeceğim dedi siz araştırdınız mı hiç neye sebebiyet verir mi diye
Cigdemevsen Gamze9_ ben bakıyorum kaç gündür ama çoğunluğun geçtiğini ya da dogumdan sonra bebeğin kakasini yaptigini bir sorun olmadığını gördüm inşallah bizimde geçer
Gamze9_ Cigdemevsen inşallah geçer rabbim acil şifa versin ben fetal DNA ve bir test daha yaptırdım net sonuca ulaşabilmek için bekliyoruz sonuçların çıkması sizin şuan kontrolleriniz de durum nasıl büyüme sabit mi devam ediyor mu
Adh_23 Benimde 32. haftada 9mm olarak gordu doktrm cok korkmustum iki hafta sonra gel dedi iyi artmamis degeri sabit demisti fakat simdi 13 ve 14 genisliginde dedi 37 haftamdayim 17 olursa risk goruruz dedi haftaya dogumum olcak insallh bi sorun olmaz🤲😇
Gamze9_ Adh_23 Benimde 29+5 de 11 ml olarak gördü 3 hafta sonra tekrar bakmam gerek dedi büyümezse 20 bandına ulaşmazsa sorun olmayacağını söyledi ama işte insanın içi içini yiyor sizin azmış ve doğumada bir şey kalmamış inşallah hiç bir sıkıntı yaşamazsınız sağ Salim kavuşursunuz 🙏
Cigdemevsen Gamze9_ inşallah güzel haberler alır umut olurum yazarım size. Sizde aynı şekilde haber verirseniz bende çok sevinirim.
Cigdemevsen Gamze9_ merhaba biz bugün kontrole gittik genisleme devam etmemiş. İnşallah sizde güzel haberler alırsınız.
Gamze9_ Cigdemevsen Eğer biliyorsanız ne kadar kaç mm genişleme vardı bağırsağında kaç haftalıksınız birde şuanda
Cigdemevsen Gamze9_ ne kadar olduğunu söylememişti biraz genişleme var takip edicez devam ederse nedenine bakicaz demişti şuan 28+2 yiz