Zeliha66 Annecivciv benim önce kesenin arkasında cok az bi kanama keseleri var dedi progestan verdi günde 1 kere kullandim. 1 ay sonrada kasık sancısıyla doktora gittim 3mm acılmam ve hunisleme var dedi 2 bucuk aydir sürekli kullaniyorum yani
mucizemizibekliyoruzz Annecivciv rahim ağzı inceliği vardı. Erken doğum riskine karşı ben de kullanıyordum 1 ay önce risk kalkınca bıraktım. Vajinal kullanıyordum günde 1 kez fitil olarak
Rabiapnr Annecivciv endişelenme canım bende kullandım 3 ay boyunca hatta başta progestan değeri düşük çıktı öyle başladık ne olur ne olmaz diye sonra bırakacaktık baktı küçük bi kanama kesesi var devam dedi şimdi de tamamen kestik hatta kesenin görüldüğü zaman doktorum uyarmıştı lekelenmeler iyi olabilir eğer fazla olursa mutlaka gel diye şükür lekelenme bile yaşamadım hiç umarım sen de rahat bi şekilde atlatırsın dert etme ☺️ Ama ne şekilde kullanıyorsun ilacı agızdan alıyorsan çok yan etkisi oluyor ben hep agızdan kullandım ve resmen sapıttım sonra fark ettim ilaçtan olduğunu ona hazırla kendini indallah yan etkileri de olmaz da rahatça biter bu arada yan etki deyince korkulacak birsey olduğundan değil psikolojik olarak sapıtmıştım ben umarım hersey gönlünce olur 😘
Annecivciv Assy bugün doktorum içerde bir kanama olduğunu söyledi bu ilacı verdi ama düşük riski için kullaniliyormus sanırım. Sizde durum nasıl, hamile mısınız, doğum yaptınız mi
Assy Annecivciv benimde kanamam ve düşük riskim vardı onun için kullandım.bir ay sonraki kontrolde bırakmamı söyledi
MomBse Annecivciv korkulacak hiç birsey yok bende burda ilçedeki hastaneye karın ağrısıyla gittiğimde bana da verdi ultrasonla bakmadı bile deyip kızıp kullanmamıştım sonra bir hafta sonra kendi doktoruma gidince içerde kanamam olduğunu öğrendim kanama dışarı çıkana dek vermedi ilaç sonra kanama dışarı vurdu ve progestan verdi keske ilk buraya gittiğimde kullanmaya baslasaymısım gerçi etki etmedi ilaç bana kanama geçmedi durmadı de en son pıhtı atmış kendiliğinden öyle kaldı yani korkulacak kullanılmayacak bir ilaç değil sadece bende yan etki oldu karaciğer enzimlerim tavan yaptı kabardı her yerim kaşındı filan pruloton iğneyle değiştirmistim iğne kullanmıştım
mineeeee Annecivciv canım benim ben gün de 3 defa 200 ml lik kullandım.2 kez kanamam oldu .doktorum doğuma kadar 100 mllik kullanmamı söyledi halada kullanıyorum. Düşük onleyicj ilaç. Bende erken doğum riski var o yüzden içiyorum artik
denizoktay Annecivciv ben tüp bebekle hamile kaldım biz otomatik riskli gebelik sınıfına giriyoruz. Hatta östrojen seviyemi ölçüp günde 2 progestana çıkardı doktor. fitil olarak kullanıyorum hala.merak etme tedbir amaçlı doktorun dediği tarihe kadar kullan bence
Gmzcngi Annecivciv korkma canım bendede kese icinde kanama vardı doktor vermişti gerci o ilacı ağızdan alıp bayılanlardanım ben🙄 o yüzden o kdr kötü olunca doktor iğneyle değiştirdi ilacı ama 2 tane iğne oldum şükür kanama gecti bende cok korkmustum ama korkma iyi düsün♥️
Annecivciv Assy Sevindim sizin adınıza bir sorun yoktur inşallah. Benim kanamam yok ama içten olduğunu söyledi inşaallah ciddi bir durum yoktur, korkuyor insan yine de 😶
Assy Annecivciv sorun yok şuan şükürler olsun.lekelenmeniz olabilir çünkü ben ilacı içtiğim halde bir hafta hafif lekenmem devam etti.bol bol dinlenin ani hareketler yapmamaya çalışın.hayırla kavuşun inşallah bebişinize
Seymasefa35 Bende kullanıyorum düşük riskim var ve bütün gün yatmamı sadece tuvalete kalkmamı söyledi benim içten değil direk kanamam gelmişti şimdi kesildi şükür bidahaki kontrolümü bekliyorum 🙏🏻
Annecivciv Seymasefa35 çok şükür, sevindim sizin adınıza. İnşallah benim de bir sorun yoktur, sağlıkla kavuşun inşallah bebeginize
Annecivciv mucizemizibekliyoruzz geçmiş olsun size de, çok sağ olun cevabınız için. Siz de sağlıkla kucaginiza alırsınız insallah
Annecivciv Rabiapnr Evet ben de sabah akşam hap şeklinde alıyorum. Inşallah bir sorun yoktur. Yan etkisi baş dönmesi oldu biraz ama yeter ki sağlıklı olsun da, gerisi önemli değil. 😊Rabbim herkese hayırlı evlatlar versin
Yaseminmericli Canım kullandığın ilaç rahim duvarında kanama yada dısardan gözüken kanama için verilir. Düşük riski olan içer. Bende kullandım 6.ayıma kadar. İlk zamanlar igne de vuruldum. Korkulacak birsey yok. İlacını zamanında iç. Uzanma hiç bir yere. Ayaklarını uzat yat. 3ay yattım ben. Şimdi 7.5aylık hamileyim.
NeeSalman Doktorum erken doğum riskime karşı verdi bu hapı. Rahim ağzımda gevşeme var ve bebek aşağıda. Dikkat edip çok ayakta durmamak ağır bir şey kaldırmamak gerekiyormuş. Ben de araştırmıştım düşük riskine karşı veriliyor.
Annecivciv NeeSalman sagolun cevabınız için dediğinize dikkat edeceğim inşallah. Sagsalim kucağınıza alırsınız inşallah bebeginizi
Seda54 Annecivciv benim ama daha önce düşüklerim olduğu için verdi canım önlem amaçlı çok şükür bi sıkıntımız yok 🙏🏻🤲🏻