Anne6161amine Kanamam olduğu için doktora gtmistm betam 70 çıkmıştı 2 gün snra tekrar gel dedi bugün betam 118 çıktı ama baya kanamam var normal adet gibiyim ve 2 doktorda ilaç falan hiç bişi vermedi sadece beklicez dedi başına gelip normal gebelik yaşayan vaf mi
Anne6161amine Anne6161amine kanamam çok fazla olduğu için ben betamin düştüğünü düşünmüştüm hatta kontrole gidim hane bı sorun var mı diye düşündüm ama çıktığını görünce umutlandm sizlere sormak istedim
Esracmmm Anne6161amine normal de olabilir düşecekte olabilir sen soğukkanlı ol canım böyle şeylere doktorlarda bişey diyemiyor beklemek zorundasın
fizikcianne Anne6161amine bence dış gebelik. Benimde ilk gebeliğimde değerlerim aynen böyle artıyordu ama az az artıyordu. Ölümden döndüm. Meğerse dış gebelikmiş. Hemen kürtaja almışlardı. Vakit kaybetmeden tekrar gitmelisin. Tüplerini bile patlatabilir. Allah korusun. Başıma geldiği için konuşuyorum uyarmak zorunda hissettim kendini. İnsani görev olarak
dolunayes Anne6161amine yani benim de kanamam oldu ve degerim dusmedi canim keseyi görmeden bana da ilac verilmedi yat dinlen kac gunluksun sen
Anne6161amine Esracmmm doktorda böyle söyledi ama hatta tatmin olmadım diye hangi doktora gidersen sana bunu der dedi 2.gebeligim bu kadar kanama normal mi hiç böyle yaşayan birine denk gelmedm umudumu kaybetmek istemiyorum ama bilmiyorum kafam çok karisti
Anne6161amine fizikcianne 2 günde bı beta kontörlüne gidiyorm 2 gün öncede gtmistm ama bu sefer ultrasonla bile bakmadı bekliceksn dedi
Esracmmm Anne6161amine bekle korkma sadece her ihtimale alıştır kendini strese gerek yok belli ki çok küçük daha yeni ve dış gebelik bile olsa 3000 falan olmayınca beta anlaşılmaz ve riski de yok o zamana kadar da ultrasondan görür herşey için çok erken canım bekle parça gibi bişey gelirse veya ciddi ağrın olursa gidersin
Anne6161amine dolunayes adet hesabına göre tam 4 haftalıgim şuan sizin kanamaniz nasıldı adet gibi fazlamiydi
dolunayes Anne6161amine evet bir gun devam etti ve bende 4 haftaliktim canim kendini strese sokma bta artisi varsa sorun yok artar allahin iziniyle yat sen dinlen wc harici kalkma kac gundur kanaman var ustune gorme olabilir veya yerlesme kanamasi tam adetimden 2 gun once baslado 4 haftalikken adet dongun 28 di
Anne6161amine dolunayes benm 3 gündür devam eden kanamam aynı adet gibi ama kanama varken 70 den 118 e yükseldi bnm adet döngüm 21 gündü şuan normalde adetimin 7 günü olması gerekiyordu gebelik olmasa
dolunayes Anne6161amine 3 gunluk kanamada %60 artmis canim beklenen odur hamile olup adet olan var ustune gorme deniliyor benimde ilk gun kanamam asiriydi . İkinci gun lekeye dondu ve 6 gun leke devam etti. Kan uyusmazliginiz varmi
dolunayes Anne6161amine normal canim sorun yok kaniniz da da bizde uyusmazlik vardı o gece bi tek o ogneyi vuruldum. Sende oda yok. Yat dinlen bol bol. 2 gunde bir de gitme. Yorma kendini azalari kanaman yavas yavas belki ustune gorme. Dusuk yada kimyasal diyemeyecegim cunki artis var bana kalirsa 4 gun sonra git kan ver
Anne6161amine dolunayes endişe ile beklemek daha yorucu benim için en azndan gidip yükselişe bakmak daha iyi gibi geliyor ama.bu kadar olumlu ve ılımlı yorum yapan olmamıştı birazda olsa rahatladm teşekkür ederim
dolunayes Anne6161amine kendim yaşadım biliyorum evet cok zor geliyor beklemek benimde oyle oldu bisey yapmadi eve yolladi vajinal bakti rahim duvari kalin dedi dusmezse persembe kese gozukur dedi oylede oldu 4+3 keseyi gordum . Kese icin btam 1200 du insallah sanada nasip etsin rabbim baktir yine iki gun sonra artis varsa dusunme fazla stresde etkiliyor ya mübdi zikrini çek dusuk onleyici canim
Busetomris @Anne6161amine 70 in 2 katına çıkması gerekiyordu yani en az 140 olması gerekiyordu ama sizin 118 miş o yüzden dış gebelik olduğunu düşünüyorum geçmiş olsun
dolunayes Busetomris %60 artis beklenir 70 × 1,60 = 112 normal artmis iki gunde sonralarda daha hizli artiyor zaten
Anne6161amine Busetomris doktor dış gebelik demedi beklemen gerek dedi artmış ama az artmış biraz dedi