tgcknn 15+0 Yarın gitçem öğreniriz inşallah artık bişeyler alalım yavrucaklara daha hiçbişey almadık 😬
Selma067 Kubrarana 14+5 haftalıkken kontrole gittik erkek bebek dedi kesin mi net mi dedim net dedi Allah sağlıcakla kucağımıza da almayı nasip etsin inşallah 🤗
Sezgin Yazgigulsah 10+3 de gördük. Elleri kolları, bacakları, pipisini , pipisinin altındaki topları bile gördük bence cihazdan kaynaklı. 15+0 ız bugün ve cinsiyetimiz değişmedi görebilirsiniz sizde neden olmasın
Fatovebebegi Merhaba Mayıs annelerı 😍😘bızde 13+2 yız dun ogrendık kız dedı doktor ama hıc bısey alma dedı onumuzdekı ay daha net bellı olur dedı
Yazgigulsah Ben de cumartesi günü gidiyorum bir kuzım var Allah saglıkla nasıp ederse gönlüm erkekten yana ama saglıklı olsunda ne olursa olsun. Allahım katından temiz bir nesil bağışlasın hepimize. Bende cumrtesi günü tam 12+1 olacagımmm içinden gelenler dua etsin kızlar Allahım gönlüme göre hayırlısı ise saglıklı bir erkek bebek haberii almayı nasip eder inaşallah.Hepinizin gönlüne göre versin.
graphblues busratasci- evet kesinleşti kızımız olacak :) rabbim gönlünce göre olur sağlıkla gelsin inşallah
graphblues busratasci- ultarsonda bakarken bacak ile kapatmış biraz bekledi açsın diye sonunda açtı ve yakaladı :) :) rabbim gönlünce göre olur sağlıkla gelsin inşallah
busratasci- @graphblues kacıncı haftandasın sımdı :) önceki haftalarda ne dıyordu :) cok sevındım ya hayırlı olsun :))
graphblues busratasci- teşekkür ederim inşallah önceki hafta 12 haftalık söyledi şimdi 15+4 oldum umarım yanılmamıştı geçen perşembe yine baktırdım kız denildi dün kesinleşti
busratasci- graphblues canım 14. Haftada kız demişti 17de ramdevum var seninkideğişmemiş bakalm bzmkı ne olck :)
graphblues busratasci- evet hiç değişmemiş ilk oğlumda 13 haftalıkken erkek dendi sonrası kesinleşti canım inşallah değişmez hayırlı haberi beklerim :)