oznuryalcn Kubrarana 13 .haftada kesin degil ama erkege benziyor dedi suan haftaya 16 haftalik oluyoruz net cinsiyetini ogrenecegiz 😊😊😊
Bassu Kubrarana benim 11+6 haftam bugün ikili teste girdim ense kalınlığı 2 çıktı. Doktor çok normal risk yok dedi
Alyamm Miniklerimmm benim belli değil daha sezeryan mı normalmi bırakalım son ay karar verelim dedi doktorum
Kubrarana Bassu bize de risk var normal değil dediler her iki doktor da şimdi hangisine güvenip inanayım ki 😔
Bo25 Kubrarana degisebilirde ama😂 sen yinede baktr üstünden geçince..bana %50 erkek dedi saçma sapan manyakmi ne dedim söylemeseydin iyiydi
Nuraydiyebiri Ben dün gittim 14+5te hala kesin değil dedi. Gelişimi de normal nasıl netleşmiyor anlamadım.
Cnnakbb Kubrarana maşallah ne güzel allah hayırlı evlat nasip etsin bizede 12 +3 te erkek dedi ama bekleyin acele etmeyin dedi bizim gönlümüz hep kızdan yana ikici oğlumuda hep kız istedim çok istiyoruz kız olsun bayılıyoruz kız çocuklarına oğlanlara kıyafet almaya gidip kız kıyafetlerine bakıyoruz değişmezse 3. Erkek geliyor sağlıkla gelsinlerde
Yazgigulsah Ben 10hafta 4 günlük gittim bebek okadar cok oynuyorki sadece bacak arasında çıkıntı gördü %55 erkek dedi 12 . Hafta kesınleşir deidii benimde bir kızım var Allah birde erkek tattırısa ne mutlu bize. Gelen saglıkla gelsin.. bu kaddr küçüklen bacak arasını gösteren oldu mu?
Sezgin Yazgigulsah 10+3 de gördük. Elleri kolları, bacakları, pipisini , pipisinin altındaki topları bile gördük bence cihazdan kaynaklı. 15+0 ız bugün ve cinsiyetimiz değişmedi görebilirsiniz sizde neden olmasın
Mucizeeeemmm gecen hafta 14haftalikken erkek kesin dedi bakalim cuma gunude 15+2 oluyoruz devlette randevum var ne dicek 🎈😊
graphblues geçen pazartesi 12+3 kontrole gittim kıza benziyor dedi kesin olarak 3 hafta sonra gel kesin belli olur dedi tabii sağlıklı olsun yeter ki
senayck Bugün gittim 15+4 yine hüsran net olmadığı için söyleyemedi çıkıntı gozukmuyo kız desem zamanla belirginlesebilir erkek olabilir 20.haftaya kadar bisey alma dedi defekt hastanesi ile özelin ultrason aleti çok farklı ve yaşadığım yerde özel yok mecburen detaylıyı bekliycem