ferhpnar aysu-citak98 evet belli olur en azından ona göre hareket edersin. Rabbim gönlünüze göre versin inşallah sonucu da yazarsanız merak ederim 🥰
Nrdnot Benimde bugündü ama adet olmadım beyaz akıntım var ilk kez adet günğ beyaz akıntım oldu sizce nedir
ferhpnar Nrdnot elinizde test varsa yapın isterseniz varsa zaten çıkar bugünmüş adet gününüzde Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Nrdnot ferhpnar yok malesef bi kaç sefer 3 gün galan gecıkti negatifti o yüzden hemen yapmakta istemiyorum ama ilk kez beyaz akıntı oldu ona şaşırdım 4 nisandada rahiö filmi çekinmiştim
Caglasmz ferhpnar yapıp yapmamak arası kararsızım birkaç gündür akıntım var sık idrara çıkma ve bugün kasık ağrım oldu ama ümitlenmek istemiyorum sonra negatif görünce üzülüyorum
Def_ ferhpnar ferhpnar Bende şimdi erken gebelik testi yaptım aşırı silik flashla görünüyor dünde öyle idi test hatası mı, var mı bilemedim inşallah vardır bat 4 gün var adet olacakmışım gibi hissediyorum kasık ağrısı şişkinlik akıntı var 🫶🏼
Thebest_01 Benim de 2 mayıs bugün yaptım test meraktan ama negatif erken daha diyorum bekleyelim 2 gün daha 🙄
ferhpnar Thebest_01 pozitife döner mi acaba herkesin ,6 gün kala çıkmış ya genelde ne bileyim umudum azalıyor
Thebest_01 ferhpnar ben kimyasal gebelik geçirdim onda da ilk yaptigimda negatifti 2 gün sonra zor görülür silik çizgi oluşmuştu o yüzden olabilir bence
ferhpnar Thebest_01 inşaallah sağlıklı sıhhatli bir şekilde gebelik olur Rabbim nasip etsin inşallah 🤲