Esragungor34 Sonlara doğru yaklaşıyoruz artık kızlar sizde durum nedir kaç haftalık oldunuz hazırlıklar nasıl gidiyor biraz sohbet edelim 🥰
Bet1 Esragungor34 28+2 yım şuan oğlumu bekliyoruz🥰 ilki de erkek olduğu için çoğu şeyimiz tamam pek bir eksiği yok şükür 😂 ilki sezeryandi ikinci de sezeryan olacağı icin 3 temmuz istiyorum abisiyle doğum günü aynı olmuş oluyor
Edolili Esragungor34 25 haftalığız Temmuz sonu Ağustos başı olacak inşallah sezaryenliyim🤗 Çok heyecanlıyım kızım var 3 yaşında şimdi oğlumu bekliyorum 😍
femme Esragungor34 28 haftaligim oğlumuzu bekliyoruz çoğu şeyi odasi hazır yavas yavas dekorlarini yapicaz🥰
Meryemiss Bet1 aynı gündeyiz bnimde 2.ve ilkide kız olduğu için herşeyi hazır nerdeyse sadece bi kaç ona özel parça yaptırdım yeter bakalım kızım 38 haftalık doğdu belki buda öyle doğarsa bende temmuz başı gibi doğururum diye düşünüyorum bakalım
Esragungor34 Findukli_Lokum bebekler zaten bu haftada kilo almaya başlıyormuş boşver ye herşeyi 😄 eksikler de gerçekten al al bitmiyor ve herşey ateş pahası
1asel-duru 26 haftanın son günündeyim ikici gebeliğim erkek bebek bekliyorum yavaştan hazırlıkları başladı bende sezeryan olacağım daha günü belli değil
Findukli_Lokum Esragungor34 ay bebiş kaç kg oldu bilmiyorum kontrolde bakacağız 🐣 ama ben son 1 ay da hızlı kilo aldım çünkü ne bulursam yiyorum ahaha 🤭 cidden öyle hep indirim kovalıyorum
Minis122 Esragungor34 25 haftalik olduk temmuz sonu olcak allahim nasip ederse bir kizim var simdide oglusumu bekliyorum zan gevmiyor heyecan dole hergunum
agaadfsdqqaa Bugün tam 29 haftalık oldu temmuzun ortası kıyafet çok almadım ne giydireceğim kestiremedim doğunca alırım inşallah
irmsm agaadfsdqqaa ilk kırk gün normal giydiriliyor canım eldiven şapka uzun kollu zıbınlar tulumlar gibi kırkı çıkınca yavaş yavaş zıbın a geçiyorsun sadece sonra eldivensiz şapkasız durabiliyor yani bende öyle yapmıştım doktorda zaten 40 ı çıkınca artık çıkarın diyor
Syma_07 Esragungor34 27+3 gunluguz kıyafetleri tamam bakım urunlerini alıyorum şuan bı odası arabası kaldı 😌
Aysenur-2019 29 haftalık kızımı bekliyorum🥰çogu şeyimizi aldık bi kaç ufak tefek eksiklerimiz kaldı 😇