gayecee efsanee_ kız çıktı 😍 beni her gören de sende bir güzellik var kesin erkek diyorlardı :) bakalım doktor ne söyleyecek
efsanee_ gayecee allah sag salim kucagımza almayı nasip etsin. 👼 Çin takvimi kız bende hep kız hissediyorum ama yinede şartlamıyorum kendimi ayın 5ini bekliyorum sabırsızlıkla ❤️😊
mucizem61 Beyza12345 ben yaptım erkek çıktı artik sansmiydi bilemicem ama oglusumuzu bekliyoruz simdi😊
Ayferfeneer eymeninannesii 14+6 olduk 16 da gitcem kesinleşir heralde artık benimde içimden kız geciyo hatta çok ınanıyorum kız olduğuna
sulfat Beyza12345 ben hem çin takvimine hem rus takvimine baktım kız diyo ikisindede. Ama oğlum olucak Allah nasip ederse benim için doğruluğu kalmadı bunların😊
Ayferfeneer eymeninannesii ya evet 11 de kız gibi dedi 12de baya kız gibi duruyo dedi 13te gittim erkeğe hazırla kendini dedi geçen gün acildeki doktorda bana kız gibi geldi dedi😁 neye inancami bilemedim
eymeninannesii Ayferfeneer oo senin baya karışık inşallah istediğin gibi olur sagliklica alırsin kucağına