Durubebegim Deletedmom_116 mutlaka🤣 kız nasıl sinir oldum geç yazdın diye bildirm yaptım yorumum kalksın diye 🤣🤣🤣🤣🤣
Deletedmom_116 Durubebegim Allah seni napmaya 🤣🤣benim kocanın doğum günü bugün bisiler yapmaya ugrasiyom ondan geç yazdım🤣🤣
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 benim kız 25. haftadan beri aşağıdaydı kafası ama erken doğum riski yoktu dün öğrendim 😂 o korkuyla kendimi eve nasıl attım bilmiyorum. Benim kendi bir kaç eksiğim var onu da yarın hallederim artık 🫣😂
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa benim vardı 27 den beri tutuyorum zorla🤣🤣Benim cantamdada var bı kaç eksik en önemlisi çocuğa bez almamisiz coval baglicaz sjsjsj
Kalbiimde2can Durubebegim bencede yap sen bu isi baskasi yapmadan sen atil bu ise benden sana full destek🤣🤣
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 kız ahahaha 😂😂 kıyafetten bile önemli bez al hemen. Gerçi bende 1 paket aldım ama bakalım 🤦🏻♀️😂😂
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa ben çok almam zaten İlk zamanlar idare etsin bebişin vücudu neyi kabul eder bilmiyoruz Ama unutmuşsun markette gidince alcaktim en son kaldı🤣🤣
Mhtpflz Deletedmom_116 beklesinler vallahi biz o kadar bekledik onlarda ayını doldursun kuvezle uğraşmayalım🤣
Tusemciiim Deletedmom_116 Benim bebiş doğunca gösterecek ona şimdi sen naneyiii yimediiin mi dicek agfsfsg