Papatyaaaaaa Deletedmom_116 dün doğum kanalına girdiğini öğrendim daha 35 haftalığız. Hızla hazırlığa giriştim bir de üstüne grip oldum 😂Hem hastalık hem korku ne yapacağımı şaşırdım 😂😂
Deletedmom_116 Papatyaaaaaa Ahha manyah benim hazırlık tamam erkenci gelcek demişti Dr tek eksik oğlan🤣🤣
Kalbiimde2can Deletedmom_116 🤣🤣 ilkinde hic hatirlamiyorum nasildi sadece bi anda dogdu o kaldi aklimda bu nasil olcak bilmiyorum ama hamilelik bana göre degil ya keske hamilelik süreci 3 ay sürse🤣
KLORAKHANIM Kiz ben bile dogurduysam herkes dogurur 😇 hadi siraylaaaa gelinnn Bu arada happy Kids burasi gibi degil 🥲 sanki buradakilerin hepsi arkadasimmiss gibi oradakiler ablammis gibi
Mhtpflz Deletedmom_116 beklesinler vallahi biz o kadar bekledik onlarda ayını doldursun kuvezle uğraşmayalım🤣
Papatyaaaaaa Deletedmom_116 benim kız 25. haftadan beri aşağıdaydı kafası ama erken doğum riski yoktu dün öğrendim 😂 o korkuyla kendimi eve nasıl attım bilmiyorum. Benim kendi bir kaç eksiğim var onu da yarın hallederim artık 🫣😂
Durubebegim Deletedmom_116 mutlaka🤣 kız nasıl sinir oldum geç yazdın diye bildirm yaptım yorumum kalksın diye 🤣🤣🤣🤣🤣
Tusemciiim Deletedmom_116 Benim bebiş doğunca gösterecek ona şimdi sen naneyiii yimediiin mi dicek agfsfsg