DamlaDefneDeniz Önce rahim uyarıcı ilaçlar en son suni sancı vermişlerdi bana cuma günü yatisim yapilacak bunda da aynısı olacak büyük ihtimalle. Rahim.agzi açık suan
DamlaDefneDeniz AnnelikSeruvenimm ben 3 günün sonunda anca dogurabilmistim. Biraz zor geçti süreç ama rabbim güç verdi şükürler olsun
Dolphin16 AnnelikSeruvenimm Allahım hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲🤲 yaz buraya merak ederim ben . İyisindir inşallah?
AnnelikSeruvenimm Dolphin16 teşekkür ederim arkadaşım, iyiyim şu an hala yatıyorum. Gece 4 den beri arada uğrayan sancılarım var. İnşallah bugün doğururum
Dolphin16 AnnelikSeruvenimm bebeği riske atmayıp sezeryana alsınlar ben böle olunca ne annelere ne bebeklere kıyamıyorum 🥹🥹
Esrahmet AnnelikSeruvenimm valla bana suni sancida verildi tam 30 saat o deli ağrıyı çektim ama asla açılmam ilerlemedi sonra sezeryana alındım. Keşke en baştan alsalarmis sezeryana yüksek tansiyondan yatakta çektim bide ben o sancıları yemin ederim ömrümden ömür gitti . Bana göre sezeryan daha kolay geldi ama kişiden kişiye değişir tabi bu
AnnelikSeruvenimm Esrahmet ben ilk Sezaryan istedim, ama doktorlar izin vermiyor. Yapabilirsin diyorlar. Yapabilirimde acilmam olsa gerisi bir şekilde halledilir acilmam yok hala bir cm. Benimde içimden bir ses sezaryen diyor ya artık benim sonum yani
DamlaDefneDeniz Ben ikinci gün sezeryan alın imza atmak istiyorum dedim. Ama iyi ki de doktor hayır normal yapacaksın bekleyeceğim dedi sağolsun. Ve normal dogurdum
hayalperest2310 AnnelikSeruvenimm ben sadece suni sancı alarak doğum yaptım ne açıklık vardı ne kendi sancım ama zorladı beni baya 28 saat sürmüştü
AnnelikSeruvenimm DamlaDefneDeniz Gunes_Goymen Dolphin16 Teşekkür ederim kızlar, sezeryan oldum yeni yeni kendime geldim topladım. Bebeğim yoğun bakımda dua edin ne olur