Busra2017 İnşAllah vallahi
Sigara
Seda2208 daha dur 6 haftalıksın bende öyleydim 7 e gir hatta tam 8 de bir mide bulantıların başlıcak o zaman tiksinirsin kendin içmezsin zaten ama kimi bünyede farklı oluyormuş öyle bir şey de oluyor lakin hep karnında bir canlının olduğunu unutma güzel annesi nefsine yenik düşme kır at inadına yap bunu onun yerine şeker ye aklına geldikçe su iç biliyorum çok zor bulanları yapmak ama içinde kalbi atan bir bebek var ve senin bebeğin onun zarar görmesini kim ister ☹️☹️
Seda2208 Doktorum günlük ilk 5 dal ile başladı sonra 3 e düşürdü 11 haftaya kadar 3 dal olarak devam ettik sonra bi anda hiç istemedim kestim şuan 21 hafta biticek kokusunu alınca öğürüyorum doktorunuzla planlı bi şekilde ilerlerseniz kolay olur
Bende günde 5 adet kadar içiyordum öğrendim ve o gün günde 1 e düşürdüm yatmadan önce içip yatıyorum sanki gece içmezsem uyuyamıcakmışım gibi geliyo dün kendi kendime söz verdim son sigaramı içiyorum diye inşallah nefsime hakim olabilirim şu an gidip içmemek için zor tutuyorum kendimi sigara konusu geçtikçe içeni gördükçe daha çok canım istiyo 😖
- Düzenlendi
Ebecem Hemoroid olmamanızın sebebi sigara içmek mi yani ? Bu kadar saçma sebep duymamıştım
Seda2208 hamilelikten önce günde bir paket içiyordum . Hamile olduğumu bulantılarımla beraber öğrendim ve sigara içmeyi bırak içilen ortamda bile duramadım eşim içip yanıma gelince bile kustum aşırı tiksindim ama 4. Aya girdiğim gibi bulantılarım gecince aklıma ilk gelen şey sigara oldu. Suan malesef ki yine başladım eşim cok kızıyor ondan gizli içiyorum genelde ama işte olduğu için cok vaktim var içmeye 1 paketi 2 gün içiyorum bende suan . Evde tekken cok aramıyorum sigarayı ama bir arkadaşımla oturunca sanki hiç hamile değilmişim gibi çay kahve ve sigara içiyorum , vicdan azabı da cekiyorum ama elimden bişey gelmiyor
Seda2208 1 paket iki gune cok bende birakamadim 5 sınır koydum kendime oda sınır. 4 gune yaymis gibi oldum bir paketi evet birakilmiyor . Herkes tiksinmis ben tiksinmiyorum
gl12cn34 bence çok fazla dahada azaltmaya çalışın derim. Bir yengemiz var geçen yıl doğum yaptı o da bu şekilde çok içiyordu bebeğinde gelişim geriliği var çocuk 1 buçuk yalında ama 6 aylık gibi mutlaka bi etki bırakıyor sizi kırmak istemem ama bebeğiniz için azaltmaya çalışın inşallah
Sinem_45 Ahaha sen tamamiyle ruh hastasısın. Bir de seni mi hatırlayacağım diyor bak nasıl içine yara olmuşum. Evet hadsizim ve sizler de şımarıksınız. Çocuğu bile bile sigara içmek şımarıklıktır. Kimse bu konuda benden özür beklemesin haklı bir söylem çünkü. Bırakıp bırakmamak size kalmış tabii ki. Bu benim görüşüm kimse gelip burda kendi yediği naneyi başka nanedaşlarıyla beraber “ne yapalım canımm biz de düşünüyoruz yavrumuzu” ayağına yatmasın. Hadi canım seninle son işimdi bu karşıma çıktığı için yazdım. Yoksa senin bebeğini zehirlemen artık senin kendi problemin. Tatlım whatsappta falan da anlatırsın artık beni sen şaka gibisin 😂 Benim yazdığım ilk mesaj gayet toplumsal bir mesajdı ama yaran olduğu için amma kaşındın :))
poyrazin_annesi28 saçma değil tuvalet problemim var ve sigara bıraktığım an hiç çıkamıyorum bunu istediğin kadar araştır ve doktorlara bile sorabilirsin
Ebecem Kabızlığa iyi gelen bi ton şey var. İlacı bile var. İş sigaraya mi kaldı ? Sigarayı iyi bişey gibi onermeyin bari 😂🥲
poyrazin_annesi28 sigarayı önermişim gibi konuşma ağzımdan için lafı çıkmadı aksine kaç kere bıraktım ve her şeyi denedim olmuyor kayısı, ilaç belki psikolojik ama denemediğimi yazmadım
Seda2208 Haftaya doğuracağım günde bi tane içiyorum ya illa psikoloji işte bir taneden ne olcak içme işte ama olmuyor onuda yarıda söndürüyorum zaten 😂 tamamen bırakmak çok zor yani bir tane de olsa insanı rahatlatıyor