Sigarayı nasıl bırakacağız ☹️ Yani olmuyor her seferinde kendimi motive etsemde içmek istiyorum . 1 paketi 2 günde içiyorum şuan da 6 haftalık hamileyim …..

Seda2208 ben ilk hamileliğimde bıraktım hiç içmedim dogduktan sonra tek tek başladım sonra çogalttım şuan 2.ciye hamileyim bende bırakmıyorum sigaramı değiştirdim ince hafif bi sigaraya geçtim 1 paketi de 2 günden fazla içmeye çalışıyorum bazen olmuyor çok içiyorum napıcam bilmiyorum 😏

Bende aynı azaltıyorum dedikçe daha çok içiyorum. Slim sigaraya geçtim bende 2 güne içmeye çalışıyorum ama çok zorlanıyorum

Maalesef bende içiyorum içmeyince hemoroid oluyor bende ince sigaram günde 4 en fazla 5 içiyorum

Seda2208

Seda2208 burda o kadar post açılıyor ki sigara ile ilgili 16. haftamın ortalarındayım evimden tiksinmiştim bu zıkımdan tiksinmedim tiksinemedim içmeyen ötüyor bülbül gibi ha diyince bırakılacak birşey değil olmayınca olmuyor neydem 😀 yok vicdanınız mı yok cocuğu düşünün düşünmüyormuşuz gibi konuşanlar falan inşallah tiksinirim diyorum ama olmuyor 😩

kbragurses ben slim içiyorum zaten hep he eskiye nazaran azalttım mı azalttım ama günde 2 3 değil tabiki

Seda2208 3.hamileligim. diğer 2sinde bıraktım ama bu sürpriz gebelik olduğu için bırakamadım. 33.haftaya geldik mümkün olduğunca az içmeye çalışıyorum içime cekmemeye çalışıyorum çünkü dudak tiryakisiyim. Herkes akil veriyor evet biliyorum çok zararlı ama bazen annenin mutluluğu da önemli 🫠

Allah’a emanet evlatlarımız inşallah saflıkla kucağımıza alırız

u-akyz vicdansiz 🤣🤣 ya bebeği öldürüyorsun ne vicdansız birisinin 🤣🤣diyenler olacak şimdi hazır mısın linç yemeye 🤣

Seda2208 bende birakamadim malesef günde 2 paket içen biriydim sigaram sönmeden sigara yakardım o derece şimdi azaltın tabi 12 de uyanıyorum eşim 2 dal bırakıyor bana kahvaltı vs ev işi derken saat 2 yi buluyor 1 dal içerim bir dal kalır eşimde 5 te geldiği için içsem canım çeker düşüncesinde olurum buyle 5 yakın onu da içerim eşim gelir bir dal ondan zar zor alırım yemek çay vs derken saat 7 yi bulur eşim evden çıkar 10 da gelir akşamları 3 dal bırakır günde 6 bilemedenin 7 tane içerim

1 dal sigarayi yakin yarida söndürün diger icisinizde o yarimi yakin. boyle boyle gunde 4e dusurdum ben cok icmeme rağmen oncesinde. iki gun sonra alisiyo vücut az sigaraya.

Neyseki yalnız değilmişim 🤣.. bırakmaya çalışma stresi daha da kötü hissettiriyor . Olmuyor yani alışkanlıklar .

Bende bi azqlttim bi cogalttim bi gunde 7 8 i buldu bi gunde 3 4 u buldu. Tabi kendi kendimi yiyordum vicansizca bi hareket evet dogru. Ama elde olmuyor aşeriyorum resmen ve bu konuda kisitlandigini bildigin icin daha cok icesin geliyor. Bugun doktora gittim 35+2 yim. Bebegim 2400 gobek cevresi 1 hafta geriden geliyor yani kilosu 100-200 gram geride. Sordugu soru sigara iciyosun galiba bence iciyosun evet dedi. Eve geldigimden beri agliyorum daha cok icesim geliyor ama 1 2 anca gunde ona bile tutcam kendimi yapabilirsem.

Seda2208 çok içiyosun hemde çok bende içiyorum ama 3 veya daha az içiyorum günde ilerde çocuğuna sıkıntı olur azaltmaya bak bende günde daha fazla içiyodum ama mecburuz içmemeye bırakmakta olmuyo insan bkrakamıyo lanet şeyi

Jelem123 bende normalde günde okadar içerdim şimdi günde 3 e dişirdim çocuğun suyu az dediği için insan bırakamıyoki lanet şeyi

Busra2017 Bende seninle aynıyım ilk gebelik 7+1 iz bugün kendi normalde içtiğim ağırdı ince hafif bi markaya geçtim ama yok azaltamıyorum kafayı yiyeceğim

Seda2208 Canım sigara içtiğin insanlarla aynı ortamda bulunma, evde nerede içiyorsan orada takılma, eğer kahveyle aklına gelirse bir süre kahve de içme. Çünkü bana doktorum bebeğin zaten kalp atışları hızlı kahve içmek iyi değil bebeğin kalp atışlarını iyice hızlandırır demişti. Bunu bir yabancı doktordan da duydum belgeselde. Yani en azından bir süre sigara aklına getiren ne alışkanlığın varsa bu alışkanlıkları değiştir. Beyni yanıltmak önemli olan. Ben kız arkadaşlarımla evde pöfür pöfür içerdim. Evlendim işten çıktım eşim de içmiyor evde gram aklıma gelmedi. Biliyorum ilk zamanlar birileriyle sohbet ederken, gıybet yaparken hep aklına geliyor ama bunu değiştirmeye çalış. Mutfak masasında içiyorsanız orada bulunma salonda oturun vs.

u-akyz
                Ay bende bu konuyla ilgili bir post açtım geldi bir tanesi salak salak konuştu canımı sıktı küfür edecektimde tuttum kendimi napalim yani kimisi bırakabilir kimisi bırakamıyor sanki biz karnimizdakine zarar vermeye meraklıymışız gibi konuşuyorlar deli oluyorum