Kubraaaahh Yusuf2104 ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsin kuzular inşAllah. 36+3 temiz biz😊 siz kaç haftalıksınız?
Opecert Bende 36+0 ım bugüm ctesi gidexez bakalm ne diyecek heralde 13-20 arası bir gün verir diye düşünüyorm 19 mayos güzel olur ama tatil olma riski fazla icimden gecen niyetse hep 17 mayıs bakalm hayırlısı
2prensesannesiiii Senayl34 hep sancı çıkıyor kuzum kasılmam var en sonki 40 üstü çıktı 1 tanesi 100 ü buldu
2prensesannesiiii Deletedmom_116 benimkide öyle neyse bu durum biraz daha idare eder heralde bizi hareket var😂🥰
2prensesannesiiii Deletedmom_116 ya şuan sıkıntı yok erken doğmadığı sürece suyu falan iyi sadece baş geliş hanımefendi kanala girerse doğum başlar 1 cm açılma ilerlerse de başlar hayırlısı 36 37 de kendi gelmek isterse sezeryan olacağım her türlü 38 haftamda kendim gün alırsamda sezeryan olacağım 🙈🥴
2prensesannesiiii Meribiri1 maşallah uygunsun dedi mi normale benim dr bana normal olmaz çatın dar dedi🥲 gözyaşım pıt🥴🥲
Meribiri1 2prensesannesiiii evet uygunsun dedi de ama hiç açıklığım yokmuş son dakika sezaryene dönebilir dedi 40 haftasında bende hayırlısı dedim şimdi açıklık olsun diye bişeyler yapcam
2prensesannesiiii Sumeyye1234 ben 37 de doğursam şükredecem 🥲 benim bebem 31 de gelmek istedi doğumu durdurdular kuzum hastanede yattım o yüzden 36 dan sonraki hafta için korkma hiç ben korkmuyorum 🥰🙏🏻Bu haftayıda atlatırsam hayırlısıyla gelsin 🥰
2prensesannesiiii Deletedmom_116 öyle kuzum bugün gittim sağlık ocağına ebe kalp atışından kasılmalarımı fark etti ıccık daha dursun diyor😂
2prensesannesiiii Senayl34 hıııııı bakalım ben yarın gireceğim nstye o zaman ne çıkacak hayırlısı olsun 🥲
catandgirlmom 2prensesannesiiii nasıl risk oldu erken doğum bende dualar ediyprum inşallah 38 de gelsin diye 😂😂 38. Haftada ne yapsam gelir bebiş çünkü bu hafta iş yerinde izne ayrılıcam bebişin bizi bekletmemesi lazımm 😂
2prensesannesiiii catandgirlmom valla ben bişey anlamadım 31 de gece 3 te sancılandım uyumaya çalıştım geçmiyor acile gittik doğum falan dediler neyseki öncelikleri durdurmak oldu 🙈 hastanede yattım çok şükür doğurmadan taburcu oldum şimdi 35+1 haftalığım hala risk var hep sancım çıkıyor dr idare eder bizi falan dedi bakalım😂 bu saatten sonra doğabilirsin kızım diyorum 😍