2prensesannesiiii 36+6 da görüş günü yazmıstım buraya 🥹 o gun doktora gittik çatı muayenesi oldum normal ılerlemeye karar verdık doktorumla konusurken hareket azlıgından bahsettim karnımı top gıbı yuvarlanası gereken bebemin hareketlerini ben kendımı dinleye dinleye zorla hissetmeye çalısıyordum 2-3 gundur bu haftada bu hıc normal degıl dedı ultrasyondada hersey normal ama hareket yoktu nstye bagladı yıne hareket yok serum taktı hareket alacakmıyız diye tekrar nstye girdik cıktı ama cok az cıktı bu benı tatmın etmiyor bebegın hareketınde sınır olması onun orda görmediğimiz bir sorunu olması demek beklersen bilmediğin birşeyi riske atmış olursun dedi o gun düşünmek istediğimi söyledim akşamına aradık ertesı gun için yatış kararı verdıgımızı söyledik riske atmak istemedik dün 37+0 da spınal sezeryanla dogum yaptım kordon baglanmıs bogazına ama kordonu uzunmus allahtan sıkmamıs henuz 3 hafta daha beklesek kakasını yapabılır yada kordon sıkabılırdı rahmın doguracak kadar yumusamamıs zaten en dogru kararı verdın dedi dogumdan sonra doktorumuz