Sibeldl12 2prensesannesiiii 19 Mayıs istedim ama resmi tatil ameliyat yapmıyoruz dediler oyüzden 18 Mayıs’a verdiler ☺️ 🌸
egesmommy 2prensesannesiiii 1 mayıstan sonra her an gelebilir dedi doktorum normali bekliyoruz ama 14 mayısa kadarda yolu var 🤗🤗
Gzmece egesmommy aa benimde aynı 14 mayısta 40 haftam doluyo ama doktor bu önümüzdeki hafta olabilir açılman düzenli ilerlerse dedi ☺️Sizin herhangi bir belirtiniz var mı şuan nasıl hissediyorsunuz ?
elifcicek_07 Sila66 ikizler iyidir bak hiç öyle iki yüzlü falan değiliz biz aksine eğlenceli fıkır fıkır insanlarız.
Minikfasulye38 Sila66 ben de kovayım kızım da ikizler olacak gerçekten iyi anlaşır mıyız merak ediyorum 😀
Semanur21 Sila66 bende kovayım bizimde tahmini doğum 26 mayıs normal ilerliyor son anda bi sıkıntı çıkmazsa benim ikinci gebeliğim bakalım inşallah anlaşırız bizde kızımla 🌺💜
elifcicek_07 Normali bekliyoruz uygulama 12 Mayıs diyor doktorumuz 1-5 Mayıs burda bebek diyor. Ne zaman isterse o zaman gelsin ama gelsin artık
2prensesannesiiii catandgirlmom hakkınızda hayırlısı olsun bana 34+6 haftada baktı ve sezeryan dedi adadan ilk elenen ben oldum galiba hahahh😂
catandgirlmom 2prensesannesiiii valla bizimki mi geç yapıyor sizin ki mi erken yapmışşş bizimki normal doğumu çok destekleyen bir doktor o yüzden bekletiyor olabilir 😂
Mhtpkts 36 haftalığım ama daha gün vermedi ikinci sezeryan olacağım inşallah haftaya gün verecek Devlet hastanesi süreçi öyle ilerliyormuş
2prensesannesiiii Mhtpkts sezeryan isteğe bağlı oluyor mu ki devlette öncelikleri normal diyebiliyorum çünkü
Bsrsnckl Mhtpkts ben özele gidiyorum 36 haftalık banada gün vermediler 38 hafta 3 4 günlük olunca alırız dediler tabi erkenden olabilir diyorlar bende kendimi 10 11 mayısa hazırladım kendi kendime gün verdim 😃
meva_asil_moms Mhtpkts bende 36+2 deyim 2.sezaryen olacak devlet 37.haftada gün veriyor bana çarşamba gün verecek 39 hafta ve sonrasına demişti
Sila66 elifcicek_07 aynen öyle bence de ıkızler sadece kararsız oldugu ıcın oyle denıyor bende asırı kararsızım😂
2prensesannesiiii Cancan2 😂😂😂 benimki baş geliş ama sezeryan kafası çıksa omuzları çıkmaz dedi kafayı yicem 🙈🥲🥴😵💫
Cancan2 2prensesannesiiii dönsede kafası zorlar diyor benim doktorda ama yine de ihtimal varsa denemek istiyorum 🫣
Zelis97 2prensesannesiiii 39. Haftadayım normal doğum bekliyorum doktorum en geç saliya olur doğumun dedi ☺️
2prensesannesiiii Pinarbek drdan dra değişiyor galiba bana alttan baktı 34+6 da çatıma baktı erken doğum riskim var diye galiba çatımın dar olduğunu sezeryan olacağımı söyledi🥲
Pinarbek 2prensesannesiiii benimde ztn 2.doğumum o yüzden sezeryan ama günü daha vermediler çok geriliyorum ☺️
ilkay_01 Melisssssss selam canımmm 🫶🏻Bende 36+4 üm doktorum 25 Mayısta normal doğum için gün verdi 🥹🌸
2prensesannesiiii Busel süper ya sağlıcakla alın inşallah sizce ben normale dönebilir miyim çatın dar dedi dr bana 34+6 da 🥲
Busel 2prensesannesiiii çatı darsa kilolu bebekte zorlar kuzum genelde öyle derler kemikler sonradan genişler mi sanmıyorum ama denemek lazım en iyisini doktor bilir
Mozlemnur 2prensesannesiiii 20 mayıs demisti 19 olabilirmi diye rica ettim kırmadı resmi tatil ama nasil olur bilmiyorum