2prensesannesiiii Normal bekleseydim 23 ile 30 mayıs arası gün vermişti drum ama çatım darmış zorunlu sezeryan olacağım 19 mayıs gençlik ve spor bayramında sezeryan günü almayı düşünüyorum 38+3 haftalık oluyorum 🥲
selinsmother 2prensesannesiiii 37 haftalığım 38e kadar kendi gelmezse bende gün almak istiyorum 39 haftama 😊 bakalım nasıl olucak
catandgirlmom 2prensesannesiiii ayyyhh bize daha 37 de yapacak çatı muayenesini çok merak ediyorum tarihimiz ne olacak doğum nasıl olacak beklemekten başka da bir şey yapamıyoruz 🥲
2prensesannesiiii selinsmother hadi inşallah gelir yormaz seni minimal 🥰🙏🏻🌺💓💓💓 benim bebe şimdiden yormaya başladı 🙈
Zeynep_Krhsn sidames aaa benimde 2 Mayıs sabah 7 buçuk yatış 8 buçuk ameliyat Allah nasip ederse 😅🥹🫶🏻👶🏻💙
Melisssssss Ben normal istiyorum 19 20 Mayıs çıkıyor tahmini tarih ama bakalım kızımız bekliycekbmi o tarihi bide çatı muayenesi olmadım daha 36+4 üm siz kaçta oldunuz
2prensesannesiiii Melisssssss 34+6 haftamda baktı dr çatın dar normal yapamazsın dedi erken mi sizce bunu demek için
ilkay_01 Melisssssss selam canımmm 🫶🏻Bende 36+4 üm doktorum 25 Mayısta normal doğum için gün verdi 🥹🌸
ilkimbebee Melisssssss bende normal doğum istiyorum 19-22 arası demişti önceki doktorum ama bakalım nasıl olucak şuan 36+2 yiz haftaya çatı muayenesi yapıcak
2prensesannesiiii catandgirlmom hakkınızda hayırlısı olsun bana 34+6 haftada baktı ve sezeryan dedi adadan ilk elenen ben oldum galiba hahahh😂
Papatyaamm90 2prensesannesiiii bizde 35+1 olduk banada doktorum 15i 20 arası dedi bende 19 mayısta istiyorum çalışırsak olur dedi .sanirim sizde Tarsuslusunuz😍
Cancan2 Hala dönmemiş olursa 22 mayısta 39+4te sezeryan olur dedi doktorum ama o kadar bekler mi bilmiyorum 😂
2prensesannesiiii Cancan2 😂😂😂 benimki baş geliş ama sezeryan kafası çıksa omuzları çıkmaz dedi kafayı yicem 🙈🥲🥴😵💫
Busel 2prensesannesiiii 2 mayısta kendi günü doluyor 8 mayısa kadar beklerim dedi gelen giden yok ama😅 bakalım yarın doktor gunumuz ne diyecek. Normal doğum olacak
2prensesannesiiii Busel süper ya sağlıcakla alın inşallah sizce ben normale dönebilir miyim çatın dar dedi dr bana 34+6 da 🥲
2prensesannesiiii Pinarbek drdan dra değişiyor galiba bana alttan baktı 34+6 da çatıma baktı erken doğum riskim var diye galiba çatımın dar olduğunu sezeryan olacağımı söyledi🥲
Pas_sion 36+3 benimde ama daha gün vermedi doktorum kendi istediğimle sezeryan olucam ama bugün ağrılarım var yalancı mi yoksa doğum sancısı mi bilemiyorum
Happyymama Pas_sion benimde 36+3 ağrılarım başladı bel ağrısı kasılmalar kasık ağrısı doktorum normal dedi ama baya ağrıyo sizinde öylemi
2prensesannesiiii ceylan_cakirr01 ah amin inşallah 🙏🏻 Tecrübelerinizi bizimlede paylaşın hayırlı güzel doğumlar🥰🙏🏻🧿