ilaydacemiko 15 mayısta tam 38+0 da sezaryen olacak biraz erken geliyor bana ama doktorumun işine karışmak istemiyorum
2prensesannesiiii ilaydacemiko bende 15 i 38 oluyorum ideal sezeryan haftası kuzum 🙏🏻 Dr 15 16 sı alalım dedi ama biz 17 si düşündük bakalım hayırlısı olsun 🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻
Fts-fts11 2prensesannesiiii normal doğum olsaydı 19 Mayıs tahmini doğum tarihi idi bizde 5 Mayıs sezeryan günü aldık
2prensesannesiiii Fts-fts11 5 mayıs benim son kontrol sonra doğum 🥰 sağlıcakla gelsinler inşallah bizde 17 mayıs düşünüyoruz dr 19 u kıbrısa gideceği için
tazeanne_20 38+0 ım bugün kontrolüm var,biraz biraz korku başladı 🙈 akşamdan beri karnım taş gibi,bebekte de çok bi kıpırdama yok. Adet olacak gibi ağrım var hayırlısı bakalım
Mhtpkts @meva_asil_moms sizinle aynıymışız bana da çarşamba gün verecek sizi miad gebe polikliniğine yönlendirdi mi acaba bir de gün seçme hakkımız oluyormuş sanırım
meva_asil_moms Mhtpkts pardon bana salı gel dedi yok bir yere yonlendirmedi belki salı diyebilir gün seçme hakkımız olursa süper olur size kaç haftalikken alırız dedi
2prensesannesiiii Sa26 aaa bende 35+2 yim 38 de alalım dedi dr 15 16 gün verdi ama 17 si düşündük bakalım son muayenemiz 5 mayıs sonra doğum olacak🙏🏻 Sağlıcakla gelsinler inşallah 🙏🏻
Sa26 2prensesannesiiii inşlalah cnm gelişim geriliği var karın çevresi geride 2.5 hafta bende 19 mayısta istemiştim eşiminde doğum günü ama işte nasip o iyi olsnda tek
tazeanne_20 2prensesannesiiii 15.30 da randevu ancak gideceğim,ama hala taş gbi karnım. Bebeğin hareketi yok denecek kadar az ve adet sancısı gibi sancım var hala
Tatli-cadim2023 Normalde Mayıs sonu Haziran başıydı ama suyumuz fazla 36 olmaya az kaldı 38 39 gelir dedi doktorum bakalım hayırlısı ♥️♥️kizcemi bekliyorum
momlife_7 2prensesannesiiii evet evet heyecanlıyız içim içime sığmıyor attık amin inşallah dağlıkla gelsinler inşallah 🤗🤲🏻
2prensesannesiiii Meryem-7927 bende 35+2 yim drum 38 de alalım dedi erken gelmezse 15 16 tarih verdi ama 17 si de olabilir 🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Z72r47asel hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah buraya pozitif doğum hikayelerimizi anlatırız inşallah 🙏🏻 💓🧿🌺
2prensesannesiiii Bettybelluci 21 ikizler 20 sine kadar boğa biliyordum ben 🥰 sağlıcakla gelsin inşallah minnoşlar🥰💓
2prensesannesiiii Kardelenalya benim dr da kıbrısa gidecek diye 19 u olmaz dedi 15 16 17 18 şu günlerde alalım tarihe siz karar verin dedi🥰🙏🏻
2prensesannesiiii Deletedmom_116 nst bakarken tansiyona da bakıyorlar iyi çıkıyor🙏🏻🥰 38 de alalım dedi dr🥰