Umaz 34+6 yım programa göre Mayıs sonu ama bebem beklemicek sanırım sancisan dolayı şuan hastanede yatıyoruz 🤦
2prensesannesiiii Deletedmom_116 nst bakarken tansiyona da bakıyorlar iyi çıkıyor🙏🏻🥰 38 de alalım dedi dr🥰
2prensesannesiiii Kardelenalya benim dr da kıbrısa gidecek diye 19 u olmaz dedi 15 16 17 18 şu günlerde alalım tarihe siz karar verin dedi🥰🙏🏻
miraninannesi_ Cancan2 ya herkes öyle diyo :))) bmmkide mayıs ne zaman belli değil ama inş 21 den önce olur :))
smyylcn 2prensesannesiiii uygulamaya göre 31 gün var ben 35 haftaligim doktorumuz normal görünüyor dedi bakalim ne zaman gelecek ama cati muayenesi yapmadi sali günü bakalim ne diyecek
Kubraaaahh Yusuf2104 ayy çok heyecanlı sağlıkla gelsin kuzular inşAllah. 36+3 temiz biz😊 siz kaç haftalıksınız?
meryem_96 şuan 37 haftalığız tam doktorda en son 26 mayısa kadar doğurman lazım dedi bekliyecez artık minnak ne zaman gelmek isterse 🙂
Bettybelluci Mayıs son hafta normal doğumla bekliyoruz, 21 Mayısa kadar gelse boğa burcu olacak ama buna bebiş karar verecek, sanırım ikizler burcu annesi olacağım 😍
2prensesannesiiii Bettybelluci 21 ikizler 20 sine kadar boğa biliyordum ben 🥰 sağlıcakla gelsin inşallah minnoşlar🥰💓
meva_asil_moms Mhtpkts bende 36+2 deyim 2.sezaryen olacak devlet 37.haftada gün veriyor bana çarşamba gün verecek 39 hafta ve sonrasına demişti
Z72r47asel 2prensesannesiiii Bende 36+6yim ilk gebeliğim devlet hastanesine gidyorum çatı muayenesi olmadım herşey normal görünüyor demişti 4 Mayıs’ta randevum var gidip bakacam ne olcak tekrar bende normal bekliyorum 19 Mayıs’a kadar doğması lazım dedi bakalım kızım ne zaman gelmek ister bilmiyorum ama sanki o kadar kalmaz gelir gibi bu hafta ağrılarım başladı belim ve alt karnm ağrıyor sanki regl oldum olacam gibi dedi yalancı sancidir bunlar artk bilmiyorum hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah🥰🤲🤰
2prensesannesiiii Z72r47asel hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza minnoşlarımızı inşallah buraya pozitif doğum hikayelerimizi anlatırız inşallah 🙏🏻 💓🧿🌺
Meryem-7927 2prensesannesiiii 35+2 olduk daha ne zaman doğum olacak bilmiyorum 2 Mayıs’ta konturolumuz var bakalım ne diyecek
2prensesannesiiii Meryem-7927 bende 35+2 yim drum 38 de alalım dedi erken gelmezse 15 16 tarih verdi ama 17 si de olabilir 🥰🙏🏻
momlife_7 2prensesannesiiii bana da doktorum çatı muayenesi sonrası belli olacak ama sezeryan olursa 11-12 Mayıs normal doğumsa eğer kesin 20 Mayıs dedi gelmese o tarihte suni sancıyla dogum olur beklemeyiz dedi 🫶🏼🙈 çok heyecanlıyım