• Doğum
  • 2 Mayısa gün alanlar 🫣

Zelis97 nasıl geçmişti kuşum. Psikolojik olarak rahatsız değilsen yine aynısını yaşarsın büyük ihtimal 😄

Ozlemmisss aslında açılmam çok çabuk olmuştu. Suni sancı verildikten 2 veya 3 saat gibi kısa bir surede 9 cm açıklık vardı ama suni sancının acısı daha fazla olduğu için bazen dayanılmaz hal almıştı. birde ben nefes kontrollerimi yapamadığım için doğum esnasında hemşireler karnıma baskı uygulayıp ittirerek zor bir süreç yaşatmıştı. Şuan tek korkum yeniden karnıma baskı uygulamaları 😟

Ozlemmisss bende hocam 1 Mayıs’ta dogurayim Allah izin verirse dedim tamam dedi bende 38+4 olacağım inşallah sabah gel yatış yapalım dedi sezeryan olacağım bende 😁❤️ korku da var heyecan da çok değişik hissediyorum

Ozlemmisss benimde 2 Mayıs sabah 7 buçuk yatış, 8 buçuk ameliyat inşallah 🥹 ama vakit geçmiyor sanki çabucak salı olsun istiyorum 👶🏻💙😅 38+2 şuan salı günü tam 39 haftalık olacağım 💙

Zelis97 Ay inşallah aynı sorunları yaşamazsın inşallah çok güzel geçer. İkinci dogumlar daha iyi diyorlar normal için hayırlısı olsun 🥰🥰

Zeynep_Krhsn Bana yatışı söylemedi 🫣 saat 8 dedi direk. Ben bugun 38 oldum o gün işte 38+5 olcam ayyy korkuyorum 🫣

Busenazli1169 bende 1 mayısta 38+4 oluyorum ama tatil diye istemedim ahahha 😄 ameliyattan sonra yazz. Sağlıkla büyüt inşallah 💜💞

Ozlemmisss bence sen bı yarım saat bir saat önceden git bana da ilk iki hafta önce 8 buçuk dedi ben o saatte hastane de olucam sandım son kontrolde dedim kaç gibi ameliyata girerim 8 buçuk dedim ya dedi en geç 7 buçukta burda ol yatisini yaptır dedi bence ara sor yada erken git 💙

Zeynep_Krhsn cuma günü gidicem anesteziye uygunmuyum diye kan alacaklarmış o zaman sorarım canım. Çünkü bende 1 saat erken giderim diye düşündüm