Ntlz deletedmom734 hamilelikte rahat rahat takildik burda acaba bebisler dogunca bu kadar bos vakit bulabilcekmiyiz 😅
parasetamoll YagizAsyaMom Muhammedamine @deletedmom734 @Deletedmom434 sudamlasi deletedmom6295 hepinizden nefret ediyorum
deletedmom6295 parasetamoll doğursa da kidse gçese kaldı şurda 39 günümüz namusumuzla tamamlayalım yahu😀😀😀😀
parasetamoll deletedmom6295 Muhammedamine ben oraya gitmem o diyecek bebeğim 3 aylık amuda kalkıyor biri diyecek lahmacun yiyor doğuruyorum abe gacılar dün gece sancım geldi ama sadece belden önemsemedim 3 cm açıklık 🤷🏻♀️
deletedmom6295 parasetamoll aha vallaha az kalmış 😍 bir avazda bacım sen halledersin bu işi. kidste mhtemelen herkes benimki yeşil ökarttı benimki sarı çıkarttı. 1 aylıktı uçan tekme attı falan diyordur
Muhammedamine parasetamoll belki senin bebeğinde amuda kalkıp lahmacun yer ne bu ön yargı 👽 hadi Rabbimin iznlyle bir avazda İnşAllah darısı başımıza
parasetamoll deletedmom6295 amin ben size dua edecem sizde bana edin yoksa nefret ederim 😂😂😂😂 Benim ki pembe sıçacak😂😂😂
deletedmom6295 parasetamoll sen önden gir bi hepsine bebe nasıl oluyormuş öğret biz de arkandanız zati😀😀