Muhammedamine deletedmom6295 sen öyle san bikerem benim oğlum çok hareketli ben anlamıyorum şişkoyum doktorum öyle diyo 🙄 sen şişkosun diyo hep diyo
deletedmom6295 Muhammedamine yörüsün ordan 😀 neye göre kime göre kiloluymuş biz kiloluysak nowzaradanın hastaları ne oluyor 😀😀
YagizAsyaMom deletedmom6295 senin oğlan Avrasya maratonuna katılacak kıtalar arası heheytttt sen daha dur Bi çıksın görücen o zaman 🤣
parasetamoll YagizAsyaMom Muhammedamine @deletedmom734 @Deletedmom434 sudamlasi deletedmom6295 hepinizden nefret ediyorum
sudamlasi YagizAsyaMom ben bu ayın sonunda Kids e geçiyorum🙋🏻ara sıra giriyorum gerçekten sıkıcı tanıdık bi kaç kişi var hep beraber orda da yardımlaşırız😍
deletedmom734 YagizAsyaMom dur az kaldı doğuramda baskına gidelim 😂😁 yarın 36 hafta oluyorum sen kaçsın?
deletedmom734 Cismmpoyraz48 H.K. diye nick başlığı atalım buralarda kopalım icat çıkartmayın şimdi yeni şey yükle birsürü falan😁 hem hamileleri en güzel anneler anlar demi ya😁
Cismmpoyraz48 deletedmom734 kesinlikle cokta şeyyapmaya gerek yok buraya da tecrübeli analar lazım bi başlık altında sığınalım işte kime ne zararımiz olcak canm 😂
Ntlz deletedmom734 ben varim 1 hafta var heralde seninle aramizda 😅 ben de tek gitmem ama toplanip gidelim 👍