Bsrakrs Herdemdidem34 sağsalim kucagınıza alın inşallah doğum sonrasında bilgilendirirmisiniz benide, birde gittiğiniz doktor doğuma giriyor değilmi yoksa kim denk gelirsemi🥺
Evafor Bsrakrs heee duydum ama ona randevu hiç boşluk yok Ece bahçeci sanırım doğru beni düşündüren sezeryan olacağım zaten normali burda yapamazsın dedi Didem esin olursa sezeryan olur dedi onda da dikis atıyorlarmis Dr a soramadım henüz randevum murat hocaya
Ayce09 selinsmother Bende kızımda bi doktordan o tepkiyi görmüştüm çekinerek gittim kan tahlilleri için baarış erguvan ikiz olduğu için bana risklerinden bahsetti egzamam için krem önerdi doğum kanama su gelmesi bu durumda sakın buraya gelme ikizi kaldıramaz bu hastane dedi bende medipol de doğum yapıcam dedim bilmiyorum o hastaneyi hem oraya hem buraya muaneye gelirsin burda kan tahlillerini yaptırırsın diye konuştu hoşuma gitti
Ayce09 selinsmother Aaa evet girince bi şaşırdım görünüşünden falan nasıl doktor dedim bende anladım ama ya en azından iyi davrandı 😂 odaya tek girdim o hastanede buda iyi bişey yada değişmiş sistemleri
selinsmother Ayce09 iyi davranıyor ben 2 kez gittim ama gebeliğimin sonu diye gidiyorum yani sürecim uzun olsa devam etmem 😂 konuştuğunu da anlamıyorum bide bana anlatmıyor asistana anlatıyor
Esmanrr selinsmother İyiyim şükür son zamanlarım benimde beklemedeyim 🥺🥺 Nerede doğum yaptınız nasıldı
selinsmother Esmanrr kadıköy şehir hastanesinde yaptım sezeryan çok güzel geçti 🙂 doğum hikayemi de yazmıştım
LionsMom Esenler kadin doğumda Merve sisecioglu var cok jyi kibar genç bir doktor ben gebe kalamıyorum diye gitmiştim baya güzel konuştu hamileyken gitmek kismet olmadı biturlu ona randevu düşüremiyorum keske doğuma onun girecegini bilsem orda doğum yapardim
aycatanriverdi Bsrakrs valla ben devlettense özeli tavsiye ederim size daha ilgili oluyorlar ben şu an güngören hastanesine gidiyorum ali emre beyde takipliyim o bana cok yardımcı oluyor ayrıca yeni başlamış yasemin hanımda var arkadaşımda ona gidiyor o da çok memnun kaldı