Bsrakrs 30haftalık gebeyim ilk kez muayeneye gittim nst ye bağladılar ve her hafta nst ye gel dediler sizcede erken değilmi nst için, ilk gebeliğimde sadece 2kere girdim nst ye
aycatanriverdi Bsrakrs valla ben devlettense özeli tavsiye ederim size daha ilgili oluyorlar ben şu an güngören hastanesine gidiyorum ali emre beyde takipliyim o bana cok yardımcı oluyor ayrıca yeni başlamış yasemin hanımda var arkadaşımda ona gidiyor o da çok memnun kaldı
selinsmother Bsrakrs barış erguvana girdim. 34-36-37-38 bu şekilde gel dedi . Sizin haftanızda her hafta gitmedim yani 36dan sonra 1 haftaya düştü.
Bsrakrs selinsmother memnunmusunuz doktordan o hastanedemi doğum yapıcaksınız acaba Bende her hafta gitmeyi düşünmüyorum
Evafor Kizlar birşey soracağım bende bu hastaneye gidiyorum murat hocaya tabi mizaci sert biraz soramadım 2 kez gittim sezeryan kesisi ameliyat da yapıştırma mi oluyor dikiş mi acaba bilginiz var mı
Bsrakrs Evafor evet sert mizaclı bi doktor ilk kez gittim hastaneyede bu doktorada bende birşey soramadım, telefonumu sessize almayı unutmuşum çaldı tepki gösterdi biraz 😣
selinsmother Bsrakrs eğer 38 haftaya kadar bebe gelmezse başka bir hastaneye gidip tarih almayı düşünüyorum. Çünkü kilosu cesaretimi kırıyor normal yapmak istemiyorum 38 den sonra 😂
Evafor Bsrakrs bende ilaç sordum dediki ben gebe takip ediyorum bu ilaçları bilmem hangi Dr verdiyse ona sor ben şok bu yüzden bir daha da soru sormadım soramadım da yani
Bsrakrs selinsmother kaç haftalıksınız şuan genel olarak hastaneyi begendim sakin temiz ama bi yanımda özel diyor 😣
selinsmother Evafor haklılar aslında ya başkasına gidiyosun onun yazdığını ona söylüyosun onlarda iyice bıkıyolar valla. Geçen özele gitmiş biri onun istediği kanı bunları yapabilirmiyiz demiş ben onun asistanımıyım demişti. Bir doktor seçip devam etmek lazım
Evafor selinsmother yoo benim ki iç hastalıkları dan verilen bir ilaç dedim gebe iken sorun olur mu ben diyor gebelere bakıyorum falan ondan öylece tersledi değişik yani özele gidiyorum Güney e daha ben içerdeyken mesela hasta alıyor Dr ondan dolayı orayı da bıraktım başka da iyi bir yer yok burda avicenna desen para tuzağı
Ayce09 selinsmother Bende kızımda bi doktordan o tepkiyi görmüştüm çekinerek gittim kan tahlilleri için baarış erguvan ikiz olduğu için bana risklerinden bahsetti egzamam için krem önerdi doğum kanama su gelmesi bu durumda sakın buraya gelme ikizi kaldıramaz bu hastane dedi bende medipol de doğum yapıcam dedim bilmiyorum o hastaneyi hem oraya hem buraya muaneye gelirsin burda kan tahlillerini yaptırırsın diye konuştu hoşuma gitti
selinsmother Evafor valla ben 3 özel denedim paramla rezil oldum . Ailemin yanına geldim devlete gidiyorum. Güngören hastanesine git istersen çok övüyolar doktoru 410 tl muayenesi Ali Emre Atik instagramdan bakabilirsin
Herdemdidem34 Esenler kadın doğumda didem diye bir doktor var çok iyi aynı özel gibi ilgileniyor murat beye bir kere gittim gerçekten çok ters birisi