Bet1 Sumeyyee_ss yeni basladiysan ondan oluyor olabilir ilk zamanlar bende de oldu daha sonra alıştım
000 Sumeyyee_ss yemekten iki saat sonra için o zaman birşey olmuyor bende ac karnına içiyordum bulantı yaptı kusturdu şuan kahvaltıdan iki saat sonra içiyorum birşey olmuyor zaten öyle yazdılar ya sabah aç karnına yada yemekten iki saat sonra 🧡🧡
End22 Sumeyyee_ss 16. Haftamdan beri kullanıyorum 32. Haftadayım Bana doktorum aç karna içildiğinde çok mide bulandırdığı için yarı aç içmelisin demişti sabahları iki lokma ağzıma atıp sonra içiyorum en az 45 dk sonra kahvaltı yapıyorum çok rahat oluyor bu şekilde denemenizi tavsiye ederim
Kubracigimm Sumeyyee_ss 16.haftamdan beri kullanıyorum 33.haftaya girdik. Bende öyle etki yaratmadı , bulantı felan olmuyor. Tiroid ilacı da içiyorum on dakika arayla sabahları aç karna kullanıyorum ikisini de.
Osi30 Kubracigimm Dahiliye doktorum bana troid ilacı kullanırken aynı zamanda farklı ilaç içmemem gerektiğini söylemişti.En azından 4 saat geçmiş olması gerekiyormuş.Sizinde bilginiz olsun doktorunuza bi danışın isterseniz
thsz13 birkac defa icin alisirsiniz bide muhakkak cay kahve ile arasina 2 saat koyun. cok etkili bir ilac kan degerlerim yerlerde surunuyordu (hastanede kan takviyesi alacak derecede) 3 ayda normal degere getirdi
yyasolii Sumeyyee_ss canım Bnde de ishal mide bulantısı yapıyordu ilaç içtikten hemen sonra yemek yiyiordum çok kötü oluyordu midem bende işten dönünce ilacımı içiyorum 1 saat bekliyorum ondan sonra yemek yiyşorum Şuan bi sıkıntım yok şükür
Dilaraanl Sumeyyee_ss benim öyleydi cok bulantım oluyodu uzun zamandır gece uyumadan önce iciyorum. Ağr geliyor bulantı fln.
Btl2023 Sumeyyee_ss benim doktorum da bana bu ilacı verdi eczacı aç almamı söyledi ama doktorum hamilelerde mide de problem yapıyor tok al ve bir saat önce ve sonrasında çay,süt ve sür ürünleri içme dedi
Gosdee Gece uyumadan 2 saat önce bişeyler yemeği bırakıp uyurken içiyorum ben hiç Bi problem yapmadı bana… Bi de ben bazen unutuyorum bu kan ilacını içmeyi yani çoğunlukla Bi gün içersem Bi gün unutuyorum doktora sormayı unuttum bişey olur mu ki
Zeyneppp-22 Bnde tok ve yemekten 1saat sonra kullanıyorum doktorum öyle dedi ve. Hiç yan etkisi olmuyor