Cananbek Bus1-ra Ben bebege faydali herseyi tuketiyorum protein agirlikli Besleniyorum ama cevreye bakinca bende besleyemiyorum demenkki diyorum
Zeynep_efe meric_2 keşke gününü tamamlasa da ama erken doğum riskim var iki gündür hastane de serum ilaç iğne durdurmaya çalışıyorlar
Busra070707 Esranrbal çoğu kişide gördüm doktorları 35 cm normal demiş kimsenin bebesinde sorun olmasın sağlıkla doğsunlar inşallah çok sağolun🥰
Ruuveydaa 2309 sağlıklı olsunlar da kilo yine alınır inşallah bende uzun boylu ve zayıf biriyim doktor da kesin sana çekmiştir dedi 😂 sizde daha fazla tedirgin olmayın inşallah sağlıklı kolay doğumumuz olur 🌼
melegimm01 26 haftalıktı 990 gramdı şuan 28 haftalıgız ayda bir gidiyorum bidaki gittigimde 2 kilo olur belki 😂
Zeynep_1997 2309 bende minyon biriyim şeker yüklemesinde şeker yüksek çıktı ona göre kilo almam lazım bebeğin kilosu normal dedi sağlıklı olsun da doğduktan sonra da kilo alırlar
Basatoznur Cimbom24 MaşaAllah. Ben de kilo almasını istiyorum oğluşumun. 26 hafta 750 gr henüz 😊 Siz nasıl beslendiniz? Bebeğinize nasıl kilo aldırdınız?
tugba3863 Damlasuu benim de hemen hemen aynı 25te ikisi de 930 gramdı, yarın 27+3’üz randevumuz var bakalım ne kadar olmuşlar 🥰 inşallah zamanında kucağımıza alırız
Anneadayy Yasohamza bana da 2 hafta geri dedi 24 haftaligim ama 510 grammis, siz ne zaman kendi haftanizi yakaladınız ve bunun için ekstra bir şey yaptınız mı
Yasohamza Anneadayy 23. Haftada detaylıda 2 hafta geri demişti 1 ay sonra gittiğimde doktorum sorun yok dedi bende burda okumuştum o sırada ağırlıklı muz kaşar ballı süt tükettim ondan olabilir ☺️
3Tospikannesi Mavinin_kadini teşekkür ederim 🥰 evet uzun olacak galiba ben minyonum babaya çekecek belli 😁 maşallah senin tospiğine de 🧿❤