2309 Ruuveydaa bende şuan bı mutlu oldum 😊 benim doktor da gayet iyi problem yok dedi ama yüksek kilolar görünce bı tedirgin oldum yani açıkçası doktorum bana minyonsun zaten çok iri bebek bekleme desede insan dusunmeden edemio
Ruuveydaa 2309 sağlıklı olsunlar da kilo yine alınır inşallah bende uzun boylu ve zayıf biriyim doktor da kesin sana çekmiştir dedi 😂 sizde daha fazla tedirgin olmayın inşallah sağlıklı kolay doğumumuz olur 🌼
2309 Yasohamza evet minyon biriyim doktorda iri bebek bekleme zaten şuan normal dedi de insan yinede tedirgin oluyor.
2309 Eylulkelebegi evet bugün ki açıklamada 1600 2000 arası normal dio ama burdaki bebek kiloları görünce ben bı tedirgin oldum. Doktorum gayet iyi zaten sen minyon birisin çok iri bebek bekleme dedi
2309 Zeynep_1997 burdaki kiloları görünce tedirgin oldum biraz ama doktorda normal dedi minyon biriyim bide ben doktorda iri bebek bekleme minyon birisin dedi
Zeynep_1997 2309 bende minyon biriyim şeker yüklemesinde şeker yüksek çıktı ona göre kilo almam lazım bebeğin kilosu normal dedi sağlıklı olsun da doğduktan sonra da kilo alırlar
5melekannesi Yasohamza 21 haftalık 345 gram dedi minnacık 🥰🥰 Ama ben 5 kilo taşıyorum gibi hissediyorum 😂
Bus1-ra Cananbek kendime suç bulmuştum artık besleyemiyorum falan diye ama anlamadım son 1 haftadır baya hastaydım yiyememiştim dedim ondan galiba diye
Cananbek Bus1-ra Ben bebege faydali herseyi tuketiyorum protein agirlikli Besleniyorum ama cevreye bakinca bende besleyemiyorum demenkki diyorum
meryem_96 Lyemannn doktor en son 26 mayısta doğurmanız lazım dedi bekliyecem artık 😂 ne zaman gelmek isterse minik
Yasohamza Love13 amann banada 2 hafta geri dedi aynı haftalarda şuan iyi dert etme bence genelde aynı oluyor
Hamalp Love13 bende haftaya perşembe 25+4 olcam bana ne dicekler bakalım. Benim ki 20yken 298 di haftaya uyumlu yazıyor kağıtta. Sağlıkla gelsinler de doğunca da alırlar kiloyu stres etmeyin..
Anneadayy Yasohamza bana da 2 hafta geri dedi 24 haftaligim ama 510 grammis, siz ne zaman kendi haftanizi yakaladınız ve bunun için ekstra bir şey yaptınız mı